Flyttstädning i Borlänge

Dags att flytta och vill slippa städa? Låt Montrab göra din flyttstädning.

Montrab har lång erfarenhet av flyttstäd i Borlänge med omnejd då vi vet att en flyttstädning är omfattande och något man helst vill slippa. En flyttstädning är så mycket mer än en vänlig städning och det kräver sin tid och kunskap. När vi genomför flyttstädningar gör vi det alltid noggrant och grundligt i enighet med Mäklarförbundets riktlinjer. Det är viktigt och en självklarhet för oss att du som kund med ett gott och tryggt samvete ska kunna lämna över din gamla bostad i ett rent och snyggt skick till sin nya ägare.
Vid en flyttstädning tillhandahåller vi allt material och de redskap som behövs vid städningen. Vi städar hela bostaden från topp till tå och gör städningen ordentligt och professionellt.
Våra flyttstädningar görs alltid till fasta priser
Trygghet är ett av våra ledord och som ett led i det arbetar vi alltid med fasta priser vid flyttstäd i Borlänge.

Vad ingår i Montrabs flyttstädning?
Vitvaror rengörs ordentlig både under och bakom. I köket rengörs alla köksskåp samt de utrymmen som eventuellt kan finnas ovanför eventuell frys och kyl. Vi rengör spisfläkten. Samtliga lister och socklar dammas och torkas av.

Alla dina fönster i bostaden putsas både ut-, och invändigt och i mellan (om dina fönster är av den typen). Självklart får badrummet en rejäl rengöring genom att både badkar och/eller eventuell dusch görs rena. Om behovet finns så avkalkar vi även duschen/badkaret.
Samtliga speglar putsat och golvbrunnar görs rena. Hela din bostad får golven dammsugna och därefter fuktmoppas de.

Eventuell tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan torkas av. Även ventiler rengörs.
Tveka inte att kontakta oss för en offert nästa gång du är i behov av flyttstädning. Vi kan flyttstäd och är riktigt bra på det. Läs gärna mer om våra övriga tjänster i menyerna ovan.


Begär offert på flyttstädning

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon dagtid:

Telefon kvällstid:

Epost (obligatorisk)

Uppgifter

Gatuadress

Ort

Antal rum

Typ

Boyta (kvm)

Eget meddelande