Hjälp med flyttstädning i Falun?

– Då har du kommit rätt!

Att flytta kan vara ett stort projekt som tar på krafterna och att göra den där sista städningen när alla flyttkartonger lämnat bostaden är inte alltid så rolig. Därför kan en bra idé vara att anlita ett företag som gör det jobbet effektivt och kvalitetsmässigt till fasta priser – Montrab AB.
Vi på Montrab har lång erfarenhet av flyttstäd i Falun med omnejd och arbetar alltid efter Mäklarförbundets riktlinjer. Vi vet att en flyttstädning kräver noggrannhet och självklart ett bra resultat så att du som kund kan känna dig trygg i att du lämnar över en ren och fräsch bostad till sin nästa ägare. Vid en flyttstädning går vi igenom hela bostaden från topp till tå och gör städningen ordentligt och grundligt. Vi tillhandahåller allt material och de redskap som behövs vid städningen.

Det här ingår när du anlitar Montrabs flyttstäd:
Alla vitvaror rengörs ordentlig både under och bakom. I köket rengörs alla köksskåp samt de utrymmen som eventuellt kan finnas ovanför kyl och eventuell frys. Spisfläkten rengörs och samtliga socklar och lister dammas och torkas av.

Dina fönster på bostaden putsas både in-, och utvändigt och i mellan om dina fönster är av den typen. Badrummet rengörs rejält genom att både badkar och/eller eventuell dusch rengörs och om behovet finns avkalkas dem.

Samtliga golvbrunnar görs rena och speglar putsas. I hela bostaden dammsugs samtliga golv och därefter fuktmoppas de.

I tvättstugan torkas eventuell tvättmaskin och torktumlare av och ventiler rengörs.
Kontakta oss redan idag för en offert för flyttstäd i Falun. Vi ser fram emot att underlätta din vardag och göra det vi är riktigt bra på. Läs gärna mer om våra övriga tjänster inom flytt och städ.


Begär offert på flyttstädning

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon dagtid:

Telefon kvällstid:

Epost (obligatorisk)

Uppgifter

Gatuadress

Ort

Antal rum

Typ

Boyta (kvm)

Eget meddelande