Flyttstädning i Gävle

Flyttstädning till fast pris? Välkommen till oss Montrab AB
En flyttstädning är mer omfattande än man kan tro. Det krävs mycket noggrannhet och kunskap för att inte ska missa någon väsentlig och viktig detalj. Montrab har lång erfarenhet av flyttstäd i Gävle och vi vet vad som krävs. Vi arbetar alltid noggrant och grundligt i enighet med Mäklarförbundets riktlinjer när vi genomför våra flyttstädningar.

Din trygghet är viktigt för oss
För oss är det mycket viktigt och en självklarhet att du som kund ska kunna lämna över din gamla bostad till sin nya ägare i ett rent och fräsch skick utan anmärkningar. Det är vårt löfte till dig som kund. Dessutom genomför vi all flyttstäd i Gävle till fasta priser utan överraskningar. Självklart tillhandahåller vi allt material och redskap som behövs vid flyttstädningen.

Vad är en flyttstädning?
Vår flyttstädning görs ordentligt och professionellt i hela bostaden utifrån Märklarförbundets riktlinjer. Det innebär följande:

KÖK
Alla köksskåp och de eventuella utrymmen som kan finnas ovanför eventuell frys och kyl rengörs. Dessutom städas alla vitvaror av ordentlig både under och bakom. Även spisfläkten rengörs.

BADRUM
I badrummet rengör vi både dusch och/eller badkar ordentligt. Badkaret/duschen avkalkar vi också om behovet finns. Samtliga speglar putsat och golvbrunnar görs rena.

FÖNSTER
Alla fönster på bostaden putsas både in-, och utvändigt. Om dina fönster är av modellen att de går att öppnas putsas det även i mellan.
GOLV
Hela din bostad får golven dammsugna och därefter fuktmoppas de. Även samtliga lister och socklar dammas och torkas av.

TVÄTTSTUGA
I din tvättstuga torkas eventuell tvättmaskin och torktumlare av.

ÖVRIGT
Ventiler rengörs.

Montrab AB kan flyttstäd och vi har genom åren många nöjda och återkommande kunder. Tveka inte att kontakta oss för en offert nästa gång du är i behov av flyttstäd i Gävle. Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda i menyn ovan.


Begär offert på flyttstädning

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon dagtid:

Telefon kvällstid:

Epost (obligatorisk)

Uppgifter

Gatuadress

Ort

Antal rum

Typ

Boyta (kvm)

Eget meddelande