Magasinering eller förråd i Falun?

Vi vet att det finns många tillfällen då man kan behöva förvara och magasinera saker; jobb på annan ort, en flytt eller studier. Därför erbjuder vi prisvärda förråd i Falun för kortare eller längre hyresperioder. Alla våra förråd är moderna storage enheter i uppvärmda utrymmen och under tak. Precis som du själv väljer hur länge du vill hyra, väljer du själv hur stort förråd du är i behov av. Riktlinjen säger att en kvadratmeter förrådsyta räcker till att förvara åtta kvadratmeter boyta. I ett normalstort hem betyder det att ett vanligt bostadsrum kan magasineras på endast två kvadratmeter!

Om du känner dig osäker på vad magasinering är eller hur du ska bära dig åt när du packar ditt förråd så kan vi hjälpa dig med både planering och själva arbetet. Naturligtvis svarar vi på alla dina funderingar eller frågor angående förvaring och magasinering om du kontaktas oss via mail eller telefon.

Därför ska du använda Montrabs förråd i Falun:
Vi är en trygg och tillgänglig leverantör av förvaringsutrymmen. Varje dag, året runt har du tillgång till ditt förråd mellan kl. 06.00-22.00. Alla våra förrådshotell har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Dessutom har varje förråd ett insynsskydd i plåt.

Personlig förvaring med flexibla avtal
Hela förrådslokalen har ett omslutande skalskydd som styrs av ett elektriskt lås med en personlig nyckeltag. Ett personligt hänglås på ditt magasin stärker säkerheten ytterligare.
Våra hyresavtal för magasinering är väldigt flexibla och detsamma gäller val av yta där du som kund kan hyra utrymme från 1 kvadratmeter och uppåt.

Välkommen att kontakta oss redan idag och skapa mer yta i din vardag.


Bli kontaktad

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)