Prova vårt förrådshotell!

Inte läge att slänga, men saknar utrymme?
Det finns många tillfällen då man kan behöva magasinera och förvara saker; jobb på annan ort, en flytt, studier eller kanske en långresa. Vilken än din anledning är, har Montrab har lösningen!
Vi erbjuder moderna och tillgängliga förrådshotell på flera orter. Hos oss förvarar du dina ägodelar tryggt och säkert under kortare eller längre perioder.

Du väljer själv hur stort förråd du är i behov av. Riktlinjen säger att en kvadratmeter förrådsyta räcker till att magasinera åtta kvadratmeter boyta. Med andra ord betyder det att ett vanligt bostadsrum kan förvaras på endast två kvadratmeter! Har du frågor om förvaring och magasinering så hjälper våra experter dig gärna.

Vill du göra din magasinering ännu smidigare kan vi göra arbetet åt dig. Vid exempelvis en flytt kan vi packa, flytta och fylla ett, eller flera förråd med det som blir över eller av olika anledningar inte får plats.

Därför ska du anlita Montrabs förrådshotell:
Samtliga av våra förrådshotell har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Dessutom har varje förråd ett insynsskydd i plåt. Våra hyresavtal för magasinering är flexibla och du som kund kan hyra förråd från 1 kvadratmeter och uppåt.

Personlig förvaring
Hela förrådslokalen har ett omslutande skalskydd som styrs av ett elektriskt lås med en personlig nyckeltag. Dessutom har ditt förråd ett personligt hänglås där du har nycklarna.

Tillgång till ditt förråd 365 dagar om året
Till våra förrådshotell har du har tillgång varje dag, året runt mellan kl. 06.00-22.00.
Våra förrådshotell finns i Gävleborg och i Dalarna. Hos oss är aldrig storleken, mängden eller längden ett problem, så låt det inte heller hindra dig. Välkommen att kontakta oss redan idag.