Montrab AB grundades 2010 av med visionen att bygga upp ett av Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd. I dag är Montrab AB väletablerade på marknaden och har ett 30-tal anställda med kontor i Borlänge, Falun och Gävle. Sedan 2014 ingår även Tysks Express AB  i samma ägarkonstellation som Montrab AB.

 

7 SKÄL ATT VÄLJA MONTRAB!

1. VI FINNS DÄR FÖR DIG
Vi tror på bra relationer, långsiktighet och trygghet. Vi anpassar alla våra tjänster efter dina önskemål.

2. PACKAT & KLART

Vi är experter på att packa och har ordentliga och stadiga flyttkartonger. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och trix om du vill göra arbetet själv. Annars fixar vi självklart hela packningen åt dig!

3. FÖRSÄKRAD FLYTT
Vi är mån om din trygghet. Vi transporterar och flyttar alltid säkert och är naturligtvis försäkrade enligt branschstandard.

4. SÄKRA OCH FLEXIBLA TRANSPORTER
Transport i hela Sverige! Vi har flyttbilar och fordon som klarar de flesta transporter. Specialanpassad utrustning för tunga transporter som flyglar, verkstadsmaskiner och kassaskåp. Utbildad och trevlig personal som garanterar att transporten blir effektiv, säker och smidig.

5. FIXAR STÄDNINGEN
Vi erbjuder flertalet städtjänster för både dig som privatperson och företag. Vi utför komplett flyttstäd i samband med flytt, hemstädning, städning av kontor och lokaler samt trappstädning. Vi tillhandahåller allt material och lämnar dessutom kvalitetsgaranti!

6. SPECIALISTER PÅ MONTERING
Vi monterar allt från enstaka möbler och gardinstänger till hela kontorslandskap och inredningar. Tillgång till de rätta verktygen, fästmaterial, kunskap och erfarenhet gör att vi kallar oss specialister på montering.

7. FÖRVARING
Säkra, tillgängliga och prisvärda förrådshotell från en kvadratmeter och uppåt på flera orter. Öppna varje dag, året runt mellan kl 06.00 till 22.00.

Villkor för din trygghet

Alla Montrab ABs tjänster genomförs med ansvarsförsäkring och enligt branschstandard. Vid alla flyttjänster arbetar vi enligt Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument
och
Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier. Detta är regler framtagna för att underlätta för både dig som kund och oss som leverantör. Vill du veta mer om innehållet i bestämmelserna, klicka på länkarna ovan. Vi är ID06 anslutna och har SSG entré. ssg

Logotyp ID06 MontrAB AB JPG