Skip to main content

Företagsflytt Västerås

Dags för nya lokaler?

När det blir dags för företaget att flytta på sig har ni en trygg och pålitlig partner i Montrab – vi har långa erfarenhet av företagsflytt i Västerås och många andra delar av landet. För oss är det viktigt att ni får en smidig flytt som tillåter er att fortsätta ert arbete utan störningsmoment. En flytt innebär mycket planering som det är – vi hjälper er med allt det logistiska; ni behöver bara adressändra!

Kostnadsfritt besök

Vi tar oss an både små och stora företagsflyttar i Västerås. Kontakta oss på 010-330 00 13 eller via kontaktformuläret nedan för att begära en offert – då kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök till er så att vi tillsammans kan gå igenom era önskemål och behov.

Anpassat efter era behov

Många företag vill kunna fortsätta sin verksamhet som vanligt under en företagsflytt. I Västerås kan vi säkerställa att flytten får så lite påverkan som möjligt på ert arbete – vi erbjuder möjligheten att flytta när det passar er som allra bäst, oavsett om det är under helgen, på natten eller tidig morgon. Som er trygga flyttfirma i Västerås är det självklart för oss att flytten sker på era villkor och att ni ska kunna lämna er gamla lokaler som vanligt vid arbetsdagens slut och ta vid där ni slutade i era nya lokaler dagen därpå.

Vi är ett fullserviceföretag som tar hand om precis så mycket av flytten som ni vill. Vid en kontorsflytt i Västerås kan vi assistera vid allt från planering, ned- och uppackning, transport, slutstädning, montering av möbler samt att förbereda arbetsplatsen så att ni kan börja jobba som vanligt efter flytten. Vi har specialutrustning som kan hantera otympliga och/eller tunga föremål, såsom ett kassaskåp eller liknande, som ska med i flytten.

Smidig kontorsflytt i Västerås

På Montrab är vi måna om att kunna erbjuda en smidig kontorsflytt i Västerås. Vi hjälper er med allt från packning och städning till montering. Vi erbjuder också lagerutrymmen och magasinering.

Packning

Vi hjälper er att packa ner och packa upp det som ska med i flytten. För packning använder vi oss alltid av rejäla och stadiga flyttkartonger, tillverkade i dubbel wellpapp, och skyddande emballage för att ni ska få en så säker flytt som möjligt. Vill ni hellre packa själva? Vi delar med oss av användbara tips för packningen.

Flyttstäd

När det är dags för nästa hyresgäst att ta över ser vi till att ni har lämnat era gamla lokaler i ett rent och fräscht skick, redo för nästa företag att bara flytta in. Som städfirma i Västerås med lång erfarenhet har vi kunskapen, tekniken och verktygen som behövs. Vi hjälper er med flyttstäd i Västerås så att ni kan fokusera på att komma i ordning i era nya lokaler.

Montering

Vi hjälper er att montera ner sådant som är skrymmande. Möbler, hyllor och annat som behöver monteras ner kan vi också montera upp i era nya lokaler. Vi har både verktygen, kunskapen och erfarenheten.

Lager & magasinering

Har ni prylar som inte får plats i era nya lokaler, men som ni ändå vill spara? Eller är det kanske så att er kontorsflytt i Västerås innebär att ni behöver mellanförvara inventarier? Vi erbjuder prisvärda och säkra förråd i Västerås där ni kan förvara sådant som inte får plats.

Kontakta oss för företagsflytt i Västerås

Vill ni ha en trygg, effektiv och säker partner vid er företagsflytt i Västerås? Fyll i kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.