Skip to main content

Fönsterputs Västerås

Fönsterputsning i Västerås

Vi erbjuder trygg och pålitlig fönsterputs i Västerås med skinande resultat. Att ha rena fönster är mer än bara en visuell njutning – det är en reflektion av ditt hem eller din verksamhets omsorg. Vår expertis och utrustning möjliggör oslagbara resultat vid varje fönsterputs.

Oavsett om du är en husägare eller driver en affärsverksamhet kan du vända dig till oss för att boka fönsterputsning i Västerås. På Montrab omfamnar vi varje projekt med en balans av traditionell skicklighet och modern teknik för att säkerställa att vi alltid kan möta dina specifika behov.

Rena fönster hemma

Förändra intrycket av ditt hem med strålande rena fönster. Med hjälp av vår utbildade personal och specialutrustning kan vi ta oss an alla sorters fönster, oavsett om de är svåråtkomliga eller kräver särskild hantering. För oss på Montrab är inget jobb för litet eller för stort när det gäller att ge ditt hem en klar och fräsch utsikt.

För företag

Första intrycket räknas! Ett rent och välskött företag börjar med välputsade fönster. Montrab hanterar fönsterputs i Västerås av alla typer av kommersiella fönster och ser till att ditt företag framställs i god dager. Vi förstår betydelsen av att ha en skinande fasad och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta just ditt företags unika behov. Det spelar ingen roll om ni har er verksamhet på marknivå eller flera våningar upp i luften – vi har rätt verktyg och utbildning för att göra ett bra jobb.

Få avdrag på arbetskostnaden

Visste du att du som privatperson kan dra nytta av RUT-avdraget för fönsterputs i Västerås? Du kan få avdrag på 50 % av arbetskostnaderna upp till en viss summa. Du betalar endast för halva priset – resten skickar vi till Skatteverket.

Kontakta oss för rena fönster i Västerås

När du är redo att uppleva skillnaden med Montrab, tveka inte att höra av dig till oss för att få rena fönster i Västerås. Vare sig det gäller en enstaka putsning eller ett löpande underhåll av dina fönster, kan vi hjälpa dig. Fyll i dina kontakter i formuläret nedan och specificera hur du vill att vi ska hjälpa dig så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputs i Västerås

  På Montrab är vi inte bara experter på fönsterputs i Västerås. Vår mångsidighet och kundnära fokus möjliggör en helhetslösning för alla dina behov, vare sig det rör sig om städning, flytt eller förvaring. Din tillfredsställelse är vår prioritet och vi anpassar varje tjänst för att överensstämma med dina unika önskemål och krav.

  • Städfirma i Västerås
   Vi på Montrab förstår hur värdefull din tid är. Därför erbjuder vi en rad olika städtjänster som befriar dig från bekymret över damm och smuts. Vare sig det handlar om en storstädning eller regelbunden veckostädning, levererar vårt team resultat som skapar en renare och mer välkomnande miljö för dig och dina nära.
  • Lokalvård i Västerås
   En ren arbetsplats är inte bara viktig för första intrycket. Det bidrar även till en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Montrab erbjuder lokalvårdslösningar skräddarsydda för din verksamhet, med flexibla tidsplaner och tjänster som säkerställer att ditt företag alltid framstår i bästa möjliga ljus.
  • Flyttstäd i Västerås
   Flyttstädning kan vara en stor börda, men med Montrab vid din sida, kan du andas ut och fokusera på ditt nya boende. Vår flyttstädningstjänst följer Mäklarsamfundets riktlinjer, vilket garanterar en noggrann och pålitlig städning som låter dig lämna det gamla med ett leende.

  • Flyttfirma i Västerås
   Flytten behöver inte vara stressande. Som en engagerad flyttfirma erbjuder Montrab en pålitlig och effektiv service som omfattar allt från packning till transport. Vi behandlar dina ägodelar med yttersta respekt och ser till att de kommer fram till sitt nya hem säkert och oskadade.
  • Företagsflytt i Västerås
   När ditt företag är redo att växa eller hitta nya lokaler för verksamheten, står vi redo att assistera med en sömlös företagsflytt. Vårt erfarna team hanterar allt från kontorsutrustning till viktiga dokument med största professionalism och diskretion, säkerställande en smidig övergång till er nya arbetsplats.
  • Magasinering i Västerås
   Oavsett om du renoverar, flyttar eller bara behöver extra utrymme, erbjuder Montrab säkra och tillgängliga magasineringslösningar i Västerås. Med olika storlekar på förråd och flexibla hyresperioder, garanterar vi en förvaringslösning som är anpassad efter dina behov och omständigheter.