Skip to main content

Lokalvård i Västerås

Montrab är en trygg leverantör av företagsstädning och lokalvård i Västerås. Tack vare lång erfarenhet av alla sorters kontorsstäd samt våra utbildade städproffs till personal kan vi garantera att ni får en partner som ni är nöjda med när ni är i behov av lokalvård i Västerås.

Lokalvård och företagsstädning i Västerås

Genom att anlita Montrab som er leverantör av lokalvård och företagsstädning i Västerås är ni i trygga händer. Under pågående städning ser vi till att smälta in som en i teamet så att ni kan fullfölja era arbetsuppgifter som vanligt, utan att störas. Naturligtvis anpassas och skräddarsys våra tjänster efter era önskemål, behov och krav. Vår företagsstädning i Västerås kan anpassas till daglig städning, veckovis eller kanske halvårsvis genom en rejäl storstädning. Är ni på väg att flytta er verksamhet? Ja, då kan ni också anlita oss som flyttfirma i Västerås.

Vare sig vi städar i trapphuset, på butiksgolvet, i lagret eller på byggarbetsplatsen kan vi garantera att uppdraget tas på allvar och genomförs med högsta kvalitet. Vi vet att en ren och snygg arbetsplats som städas regelbundet både ökar trivseln och höjer effektiviteten. Därför ser vi till att genomföra varje uppdrag med det där ”lilla extra”. Hör av er till oss om ert kontor eller företag behöver hjälp med professionella företagsstädning i Västerås.

Fönsterputsning på höga och låga höjder

Förutom lokalvård i Västerås kan vi erbjuda fönsterputsning, golvvård och byggstäd. Inom fönsterputsning genomför vi naturligtvis normala putsningar i kontors-, och butiksmiljö men även mer avancerad putsning av otillgängliga fönster. Vi har utbildad personal samt säkerhetsanordningar för skylift.

Golvvård är värt att tänka på

Ett golv som är blankt är lätt att hålla rent medan ett slitet golv lätt samlar damm samtidigt som det slits fort. På Montrab har vi personal som är specialister på golvvård och som gärna hjälper er. Att låta oss ta hand om dina golv är en investering. Golven blir lättare att hålla rena, snyggare med den största vinsten är nog att de ökar i livslängd. Vi arbetar med de flesta golvtyper som trä, linoleum, klinker och plastgolv i exempelvis kontorslandskap, butikslokaler, på industrier och i bilhallar.

Vårt tjänsteutbud sträcker sig från lättare golvunderhåll och polering till fullständiga golvrenoveringar.

Byggstäd

All personal på Montrab bär SSG entré och är certifierade enligt ID06. Byggstädning är mycket uppskattad av alla arbetsgrupper på en byggarbetsplats. Bland annat ger en regelbunden städning ökad effektivitet och ökad säkerhet. Det är väl en investering man gärna gör, eller hur?!

Populära tjänster bland byggföretag och fastighetsägare:

 • Städning i trapphus
 • Fönsterputsning
 • Flytt
 • Storstädning
 • Golvvård

Vi erbjuder mer utöver lokalvård i Västerås

Vi erbjuder flera tjänster utöver lokalvård i Västerås. Bland dem finns tjänster för både företag och privatpersoner. När du behöver en städfirma i Västerås, flytthjälp eller förvaring av möbler, lager eller arkiv – antingen mellan flytt, under renovering eller på en mer långvarig basis – kan du vända dig till oss på Montrab.

Kontakta oss för sömlös lokalvård i Västerås

Välj Montrab när du vill ha en trygg och effektiv partner för företagsstädning och lokalvård i Västerås. Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Visste du detta om Västerås?

  Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa.

  Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort