Lokalvård i Västerås

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

Företagsstäd & Lokalvård i Västerås

Genom att anlita Montrab som er leverantör av företagsstädning och lokalvård i Västerås är ni i trygga händer. Vi på har lång erfarenhet av all typ av kontorsstäd och all vår personal är utbildade städproffs. Vi smälter in som en i teamet och städar medan ni fullföljer era arbetsuppgifter som vanligt. Naturligtvis anpassas och skräddarsys våra tjänster efter era önskemål, behov och krav. Våra tjänster kan anpassas till daglig städning, veckovis eller kanske halvårsvis genom en rejäl storstädning. Är ni på väg att flytta er verksamhet, ja, då kan vi sköta flyttstädningen åt er.

Vare sig vi städar i trapphuset, på butiksgolvet, i lagret eller på byggarbetsplatsen kan vi garantera att uppdraget tas på allvar och genomförs med högsta kvalitet. Vi vet att en ren och snygg arbetsplats som städas regelbundet både ökar trivseln och höjer effektiviteten. Därför ser vi till att genomföra varje uppdrag med det där ”lilla extra”.

Fönsterputsning på höga, eller låga höjder

Förutom lokalvård i Västerås kan vi erbjuda fönsterputsning, golvvård och byggstäd. Inom fönsterputsning genomför vi naturligtvis normala putsningar i kontors-, och butiksmiljö men även mer avancerad putsning av otillgängliga fönster. Vi har utbildad personal samt säkerhetsanordningar för skylift.

Golvvård är värt att tänka på

Ett golv som är blankt är lätt att hålla rent medan ett slitet golv lätt samlar damm samtidigt som det slits fort. På Montrab har vi personal som är specialister på golvvård och som gärna hjälper er. Att låta oss ta hand om dina golv är en investering. Golven blir lättare att hålla rena, snyggare med den största vinsten är nog att de ökar i livslängd. Vi arbetar med de flesta golvtyper som trä, linoleum, klinker och plastgolv i exempelvis kontorslandskap, butikslokaler, på industrier och i bilhallar.

Vårt tjänsteutbud sträcker sig från lättare golvunderhåll och polering till fullständiga golvrenoveringar.

Byggstäd

All personal på Montrab bär SSG entré och är certifierade enligt ID06. Byggstädning är mycket uppskattad av alla arbetsgrupper på en byggarbetsplats. Bland annat ger en regelbunden städning ökad effektivitet och ökad säkerhet. Det är väl en investering man gärna gör, eller hur?!

Populära tjänster bland byggföretag och fastighetsägare:

Städning i trapphus och fönsterputsning. Flytt, och storstädningar samt golvvård.

Visste du detta om Västerås?

Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa. 

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort

Kontakta oss direkt för mer information!