Flyttfirma i Arboga

Flytta i Arboga med Montrab!

Montrab flyttfirma har hjälpt många kunder i Arboga med omnejd med flytt & flyttstäd. Vi kan hjälpa dig med flytten inne i Arboga men även till eller från Västerås eller andra orter så som Örebro, eller Eskilstuna.  Vi erbjuder flytthjälp över hela Sverige! Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädning åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell.

Flyttstäd i Arboga till fast pris

Unna dig flyttstäd för en smidigare flytt. Vi utför professionell flyttstädning i Enköping till fasta priser med garanti. Vi vill att du ska känna dig trygg inför städningen och nöjd efteråt! Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert. Du kan läsa mer om fler tjänster under formuläret.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? I våra förrådshotell i finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.