Skip to main content

Flyttfirma Arboga

Söker du en flyttfirma i Arboga? Då har du kommit rätt! Montrab är en erfaren och pålitlig aktör inom flytt och städning, alltid redo att hjälpa dig genom hela flyttprocessen. Från att skickligt packa dina ägodelar till att noggrant utföra flyttstädning, strävar vi efter att uppfylla alla dina flyttbehov med högsta kvalitet och effektivitet. Vi vill vara en flyttfirma i Arboga som överträffar dina förväntningar.

Flytthjälp Arboga – flytta med Montrab!

För dig som söker en pålitlig flyttfirma i Arboga och närliggande städer såsom Örebro, Västerås eller Eskilstuna, är vi här för att underlätta din flyttprocess. Vi assisterar med flyttning både inom Arboga och till andra orter.

Vi strävar efter att ge dig en problemfri flytt över hela landet. Vi är där för att hjälpa dig i varje steg av din flyttning – från planering till montering av möbler, konstverk och gardinräcken, och packning både upp och ned. Vi erbjuder även flyttstädning och möjligheten att förvara dina ägodelar på våra säkra förrådshotell.

Fasta priser på städningen

Gör din flytt enklare genom att låta oss ta hand om flyttstädningen. Vi utför noggrann flyttstäd i Arboga till fast pris och med full garanti. Vår ambition är att du ska känna dig trygg med städningen och belåten när allt är klart! Läs mer om våra riktlinjer för flyttstädning.

Vi packar och förser dig med flyttkartonger

Slipp stressen av att packa själv – vi tar hand om det. Som flyttfirma i Arboga ser vi till att packa dina saker i robusta flyttlådor med rätt material för emballage. Vi kan också garantera att vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Vill du hellre packa själv? Inga problem, vi tillhandahåller flyttlådor och ger dig råd genom vår Flyttguide.

Flytta tungt med flytthjälp i Arboga

Behöver du flytta något tungt? Med rätt utrustning och fordon klarar vi av alla typer av flyttprojekt, även de med stora möbler, pianon och kassaskåp. Med vår flytthjälp i Arboga är det lätt att flytta tungt. Låt oss på Montrab hjälpa dig med att flytta dina tunga tillhörigheter!

Säker förvaring genom magasinering

Planerar du att magasinera möbler eller andra saker under flytten? Vi har tillgängliga och uppvärmda förråd i olika storlekar på våra förrådshotell.

Att välja oss som din flytthjälp i Arboga innebär en garanterad säker och lugn flytt.

  • Lång erfarenhet
  • Optimal effektivitet
  • Förstklassig service

Mer än flytthjälp i Arboga

Rena fönster

Förutom att erbjuda omfattande flytthjälp i Arboga, är Montrab även din pålitliga partner för fönsterputsning. Vår professionella fönsterputs i Arboga säkerställer att dina fönster blir skinande rena, vilket ger ett perfekt slutresultat efter din flytt. Vi ser till att ditt hem eller kontor inte bara är väl omhändertaget under flytten, utan även att ni lämnar det med skinande rena fönster.

Montrab – din trygga flyttfirma i Arboga

På Montrab är vi stolta över att kunna erbjuda en trygg, säker, snabb och effektiv flytt när du behöver en flyttfirma i Arboga. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.