Skip to main content

Montrab i Sundsvall – besök oss på Granmodalsgatan

Montrab har levererat pålitliga tjänster inom områdena flytt, städning, montering och lager sedan 2010. Vi har etablerade verksamheter på flera orter runt om i Sverige, och vi är stolta över att Sundsvall är en av dessa.
Av oss kan du få hjälp både som privatperson och som företag när du är i behov av en flyttfirma eller letar efter en pålitlig leverantör av städ- och förvaringstjänster.

Hos Montrab strävar vi efter att vara en ledande aktör inom samtliga av våra serviceområden. Vårt mål är att vara det naturliga alternativet för dig som kund, oavsett var i Sverige du finns.

 

Kontor & förråd Granmodalsgatan 29 852 38 Sundsvall

Här finns Montrab i Sundsvall

Du hittar oss på Granmodalsgatan 29 i Sundsvall. Här finns både vårt kontor och förråd för dig som vill förvara bohag, möblemang och andra ägodelar.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster och verksamhet. Vi hälsar dig varmt välkommen till Montrab!

Flytt

Vi står till er tjänst genom hela flyttprocessen, från planering och packning till uppackning. Vår specialutrustning och transportfordon garanterar att vi kan hantera tunga transporter utan problem – en flyttfirma i Sundsvall som du kan lita på.

Begär offert

Städning

Vi hjälper dig med städhjälp i Sundsvall! Med våra städtjänster kan du få hjälp med bland annat rengöring av fönster, golvvård, storstäd och regelbunden hemstädning. Miljövänligt, prisvärt och snabbt. Alltid med garanti nöjd-kund-garanti.

Begär offert

Flyttstäd

Flytten kan vara stressig nog i sig, därför erbjuder vi även flyttstäd i Sundsvall. Vi tar hand om allt från rengöring av fönster, dammtorkning, golvvård till rengöring av köksutrustning.

Begär offert

Förråd

Använd våra förråd i Sundsvall för att förvara sånt som inte används. Förråden är uppvärmda, lättåtkomliga samt trygga och övervakade. Samtliga förråd är utrustade med insynsskydd och separata inbrottslarm och skyddslarm.

Boka