Skip to main content

Din trygga flyttfirma

Vi är hela Sveriges flyttfirma. Vi levererar kvalitativa tjänster inom flytt, flyttstäd, montering och förvaring till både privatkunder och företag. Vi finns på plats i Dalarna, Västmanland, Gävleborg och Västernorrlands län, men levererar över hela Sverige.

Vi assisterar i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Oavsett storlek eller mängd garanterar vi att flytten av bohaget, flygeln eller det där tunga kassaskåpet blir säker, trygg och effektiv. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Boka flyttfirma i Dalarna

Du kan boka flytthjälp genom att ringa oss på 010-330 00 13 eller fylla i kontaktformuläret så återkommer vi med en offert så snart som möjligt. Vi har lång erfarenhet och strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga service. Därför har vi nöjda och återkommande kunder.

Välj en flyttfirma som du känner dig trygg med!

Packning och emballering

Vi tillhandahåller flyttkartonger, packpapper och annat emballeringsmaterial för att göra flytten säker. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010. Om du väljer att packa själv – läs gärna vår flyttguide för bra tips.

Begär offert

Flyttkartonger

Vi tillhandahåller rejäla flyttkartonger som tack vare det dubbla lagret kartong garanterat håller – även för de tyngsta grejerna.

Begär offert

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor.

Begär offert

Flyttstäd

Lämna flyttstädningen till proffsen! Alltid till fasta priser och med nöjd kund-garanti på städningen. Läs mer om hur vi arbetar under våra riktlinjer för flyttstäd.

Begär offert

Bohagsflytt, hela Sveriges flyttfirma

Med goda referenser, lång erfarenhet och välrenommerad expertis är vi en av de mest anlitade flyttfirmorna i Dalarna – men vi bistår med flytthjälp landet runt.

Vi assisterar i hela flyttledet: planering, ned- och uppackning samt montering. Oavsett mängd garanterar vi att flytten blir effektiv. Specialiserad utrustning säkerställer att vi även kan utföra tunga transporter.

Anlita Montrab för att göra flytten trygg och för att smidigt komma tillrätta i ditt nya hem.

RUT-avdrag

Det är möjligt att få RUT-avdrag när du anlitar en flyttfirma. Du som kund behöver inte göra något – det är vi som utför jobbet som ansöker om avdraget. Kostnaden, som kan uppgå till 50 % av arbetskostnaden, dras sedan från fakturan av oss. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Företagsflytt – kontor, lager och butiker

Montrab sköter flytt av hela kontor, lager och butiker. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och följer riktlinjerna ur de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier. Vi flyttar när det passar er och er verksamhet – allt för att flytten ska bli effektiv och minimera ert inkomstbortfall.

Läs gärna vår checklista för hur ni packar kontoret om ni önskar ta hand om detta själva.

Förrådshotell

Vi erbjuder säkra, lättillgängliga och uppvärmda förråd, från en kvadratmeter och uppåt.

Vad kan du förvänta dig av oss som flyttfirma?

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet inom branschen och garanterar att din flytt blir smidig, säker och trygg – oavsett om du flyttar privat eller är företagskund.

Spara viktig tid

Det är mödosamt att byta bostad eller kontor. Förutom packning tar både transport och städning massor av tid i anspråk. Om du börjar räkna antalet timmar som läggs på en flytt ser du snart hur mycket jobb det egentligen handlar om. Det är därför du ska anlita en flyttfirma istället.

Förutom att du får loss din egen tid och kan göra roligare saker, kan du vara säker på att flytten blir professionellt utförd. Det är ju vårt jobb trots allt!

Varför ska jag inte flytta själv?

Vi har erfarenheten, men också utrustningen – det är lätt att göra illa sig när tunga saker ska förflyttas.

Våra flyttransporter är effektiva och ändamålsanpassade. Antalet vändor med personbil och släp blir naturligtvis mångdubbelt fler än med våra lastbilar. Detta, tillsammans med att alla våra fordon körs på fossilfritt drivmedel, innebär att miljön blir en vinnare också.

Var finns vi och hur kommer du oss?

Vi finns på plats i Dalarna, Västmanland och Gävleborg, men vårt täckningsområde är hela Sverige. Du som letar flyttfirma i Stockholms län eller någon annan del av Sverige ska absolut höra av dig till oss.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Vi flyttar bland annat i:

Borlänge
Falun
Västerås
Leksand
Ludvika
Mora
Rättvik
Avesta
Gävle
Hofors
Sandviken
Uppsala
Stockholm
Arboga
Enköping
Sala
Eskilstuna

Nöjda kunder
betyder allt

I vår senaste kundundersökning fick vi fina betyg och bra förbättringsförslag av våra kunder. Vi uppskattar er feedback! Den gör att vi hela tiden kan arbeta aktivt mot att bättre möta era behov och önskemål.

Med Montrabs kunnande, engagemang, erfarenhet och stora kundfokus blir samarbetet precis så som vi vill ha det!

Hanna Salander, Miljö & kvalitetschef, Rolf Ericson Bil

Jag vill tacka för det otroligt professionella bemötandet och den fantastiska service Montrab AB erbjöd mig under min flytt den 16/3 2022 här i Borlänge.

Magdalena Schelin, Borlänge
91%

91 % av våra kunder skulle
rekommendera oss till andra.