En trygg flyttfirma

Vi är en flyttfirma som levererar kvalitativa tjänster inom flytt, flyttstäd, montering och förvaring. Vi finns i Dalarna och Gävleborg, men levererar över hela Sverige.
Vi assisterar er i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Oavsett storlek eller mängd garanterar vi att flytt av bohag, kontor, flygeln eller det där tunga kassaskåpet blir säkert, tryggt och effektivt. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Vi anpassar oss efter dig

Vi flyttar när det passar er och er verksamhet – allt för att flytten ska bli så effektiv som möjligt och minimera ert inkomstbortfall.
För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

favicon 32

Packning/Emballering

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010. Om du väljer att packa själv – läs vår Flyttguide för bra tips.

null

Flyttkartonger

Vi tillhandahåller rejäla flyttkartonger som garanterat håller.

null

Företagsflytt

Montrab sköter hela flytt av hela kontor åt företag. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och följer följande riktlinjer för flyttning av kontorsinventarier.

Läs vår checklista för hur du packar ditt kontor själv om ni så önskar.

null

Montering

Vi kan montering och har rätt verktyg och kunskap för att montera möbler, hänga tavlor och fästa gardinstänger.

null

Förrådshotell

Vi erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

null

Flyttstäd

Vi utför flyttstädning till fasta priser och lämnar alltid garanti på städningen.Läs mer om riktlinjer för flyttstäd.

Vad kan du förvänta dig av oss som flyttfirma?

Hos oss ska du alltid känna dig trygg. Vi strävar efter att du ska bli nöjd när du anlitar Montrab. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet. Oavsett om du flyttar privat eller är företagskund ska flytten med Montrab vara ett tryggt och säkert val.

Spara viktig tid – anlita oss

Det är mödosamt att byta bostad eller kontor. Förutom packning är det transport och städning som ingår. Detta tar en massa tid som du hade kunnat lägga på annat istället. Om du börjar räkna antalet timmar som läggs på en flytt ser du snart hur mycket jobb som egentligen läggs ner. Varför inte anlita en flyttfirma istället? Förutom att du får loss din egen tid och kan göra vettigare saker, kan du vara säker på att flytten blir professionellt utförd. Det här är ju vårt jobb, och därför är vi proffs på det helt enkelt.

Varför ska jag inte flytta själv?

Om du väljer att flytta själv kommer det troligen att ta mer tid för dig än för vår personal. De har erfarenheten, men också utrustningen – det är lätt att göra illa sig när det ska bäras tunga saker själv.

Våra flyttransporter är effektiva och ändamålsanpassade. Jämfört med antalet vändor som behövs med personbil och släp är våra lastbilar betydligt mer effektiva. Detta innebär att miljön blir en vinnare också.

Flyttfirma

Var finns vi och hur kommer du oss?

Vi finns i Dalarna och Gävleborg, men vårt täckningsområde är hela Sverige. Du som behöver flyttfirma i Stockholms län eller någon annan del av Sverige ska absolut höra av dig till oss.

Om du har frågor eller önskemål kan du kontakta oss här.

Vi flyttar bland annat i: