Skip to main content

Montrab i Borlänge – besök oss på Hugo Hedströms väg

Montrab finns idag på fyra orter i Sverige, men vi erbjuder våra tjänster över hela landet. I Borlänge hittar du vårt kontor och förrådshotell i Åselby.

Om du behöver hjälp av en proffsig serviceleverantör inom flytt, städ, montering och förråd har du kommit helt rätt. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som letar efter en flyttfirma, behöver hjälp med montering eller söker efter en trygg leverantör av städ- och förrådstjänster.

Vi är ledande inom våra verksamheter och strävar efter att vara det självklara valet för dig som kund, oavsett var i landet du befinner dig.

Kontor/Förrådshotell/Magasinering Hugo Hedströms väg 8 781 72 Borlänge

Vad erbjuder Montrab i Borlänge?

På Hugo Hedströms väg 8 i Borlänge hittar du vårt kontor och förrådshotell. Här finns också möjlighet att magasinera möbler och prylar. Har du frågor om våra tjänster eller om oss? Kontakta oss gärna. Välkommen!

Flytt

Vi assisterar er i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning samt montering av möbler. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Begär offert

Städtjänster

Lämna städningen till proffsen! Vi erbjuder allt från fönsterputs, golvrenovering och storstädning till hemstäd, flyttstäd och lokalvårdstjänster. Snabbt, miljövänligt och prisvärt. Alltid med nöjd kund-garanti.

Begär offert

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor. Vi erbjuder en rad tjänster för mässor, som tillfällig lagerhållning av eventmaterial och monterinredning.

Begär offert

Förråd

Vi erbjuder säkra och lättillgängliga förrådshotell i uppvärmda och bevakade lokaler i Dalarna och Gävleborgs län. Varje förråd är insynsskyddat och har inbrotts- och brandlarm.

Boka