Skip to main content

Montrab i Falun – besök oss på Kartongvägen

Sedan 2010 erbjuder vi på Montrab våra tjänster inom flytt, städ, montering och förråd. Vi finns idag på plats på fyra orter – även om vi är verksamma i hela landet – och Falun är en av dem.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som letar efter en flyttfirma, behöver hjälp med montering eller söker efter en trygg leverantör av städ- och förrådstjänster.

Vi på Montrab är ledande inom våra verksamheter och strävar efter att vara det självklara valet för dig som kund, oavsett var i landet du befinner dig.

Kontor & Magasinering Kartongvägen 1 790 20 Grycksbo
Förrådshotell Ryckepungsvägen 4 791 77 Falun

Vart hittar jag Montrab i Falun?

Du hittar vårt kontor samt magasinering på Kartongvägen 1. På Ryckepungsvägen 4, centralt i Falun, finns vårt förrådshotell där du kan förvara saker du behöver ha enkel access till.

Kontakta oss gärna för mer information om oss och våra tjänster. Välkommen till oss på Montrab!

Flytt

Vi assisterar er i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning samt montering av möbler. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Begär offert

Städtjänster

Lämna städningen till proffsen! Vi erbjuder allt från fönsterputs, golvrenovering och storstädning till hemstäd, flyttstäd och lokalvårdstjänster. Snabbt, miljövänligt och prisvärt. Alltid med nöjd kund-garanti.

Begär offert

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor. Vi erbjuder en rad tjänster för mässor, som tillfällig lagerhållning av eventmaterial och monterinredning.

Begär offert

Förråd

Vi erbjuder säkra och lättillgängliga förrådshotell i uppvärmda och bevakade lokaler i Dalarna och Gävleborgs län. Varje förråd är insynsskyddat och har inbrotts- och brandlarm.

Boka