Montering av möbler, inför mässor, i butiker m.m.

Möbelmontage

Montörerna som ingår i Montrab AB är specialiserade på inredning främst för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor samt har många års erfarenhet av olika projekt. Kontakta oss direkt så hjälper vi er med allt ni behöver!

  • Våra största uppdragsgivare är väletablerade leverantörer av b la kontorsmöbler, skolmöbler och vi står till tjänst när möbler/inredning behöver levereras till kund och monteras.
  • Vi arbetar även på uppdrag från inredningsarkitekter, enskilda företag, privata inredare och designers till alla olika typer av verksamheter.Vi är utbildade och har många års erfarenhet av Tak- och väggmontering i offentliga miljöer.
  • Vi utför arbete på alla typer av material, inomhus och utomhus så som gips/betong/tegel/plåt etc och lämnar givetvis garanti på alla våra infästningar vi utför.
  • Våra infästningsmaterial är av absolut högsta kvalitet då vi endast använder oss av kända produkter.

 

Mässor

För våra kunder som ställer ut på mässor så erbjuder vi en rad tjänster som exempelvis tillfällig lagerhållning av eventmaterial och monterinredning. Vi kan ombesörja transporter och montage till era event och mässor. Tillsammans med våra kunder tar vi fram en projektplan där vi möter ert behov på hur vi lagerhåller, transporterar och färdigställer er mässmonter.
 

Montering och demontering av butiks- och lagerinredning

Vi utför ombyggnation, demontering samt montering av butiks- och lagerinredning. Vi jobbar med olika fabrikat och olika produktkategorier.
Vi jobbar efter devisen att du som kund ska känna dig säker och trygg genom projektet. Vår personal är utbildad och vi har de certifikat och tillstånd som krävs för att utföra jobbet.
Vi följer svensk standard för lagerinredning och vår personal är kollektivanslutna.
Vi utför montageuppdrag i hela Sverige och inget uppdrag är för litet eller stort.
 

Butik och lagerflytt

En flytt är oftast unik, därför, även om vi har stor erfarenhet (eller kanske just därför), så rekommenderar vi ett första möte där vi går igenom er flytt och ert behov.
Exempel på tjänster som vi på Montrab är behjälpliga vid en flytt av er verksamhet är demontering av befintlig inredning, transporter, tillfällig lagerhållning och montering i era nya lokaler.
Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på en lösning som möter ert behov.
 

Servicejobb lager

Vi utför service- och reparationsjobb på ert lager. Vid anmärkningar efter besiktning, mindre layoutändringar av lagret, skador på inredning så kan vi med kort varsel åtgärda detta. Kontakta oss för ett möte så kan vi gå igenom ett upplägg som passar er verksamhet och behov.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär