Skip to main content

Monteringsarbete

Vi monterar möbler, kontor, butiker m.m.

På Montrab hjälper vi er med montering, oavsett om det är för butiker, kontor, skolor, mässmontrar eller offentliga miljöer. Vi har lång erfarenhet och utför uppdrag för allt från stora och väletablerade leverantörer av kontorsmöbler och skolmöbler till inredningsarkitekter, enskilda företag, privata inredare och designers.

Kontakta oss på 010-330 00 13 när du behöver hjälp med montering.

 Garanti på alla infästningar

Vi utför monteringsarbeten både inom- och utomhus på alla typer av material, som gips, betong, tegel och plåt och lämnar givetvis garanti på alla infästningar vi utför. Våra infästningsmaterial är av absolut högsta kvalitet och vi använder oss endast av välkända varumärken.

Event och mässor

Vi ombesörjer transporter och montage av event- och mässinredning. Vi arbetar alltid utifrån en projektplan där allt från tillfällig lagerhållning till färdigställande av mässmonter ingår. På detta sätt kan vi säkerställa att vi möter våra kunders behov i varje steg av projektet.

Montering och demontering av butiks-
& lagerinredning

Vi utför ombyggnation, demontering och montering av butiks- & lagerinredning. Vi har alla certifikat och tillstånd som krävs för att utföra jobbet säkert och tryggt för dig som kund.

Samtliga i personalen är kollektivanslutna. Vi utför monteringsuppdrag i hela Sverige och jobbar med olika fabrikat och olika produktkategorier.

Butiks- och lagerflytt

Ingen flytt är den andra lik, och även om vi har stor erfarenhet – eller kanske just därför – rekommenderar vi ett första möte där vi går igenom era behov.

Vi är behjälpliga med:

  • Demontering av befintlig inredning
  • Transporter
  • Tillfällig lagerhållning
  • Montering i era nya lokaler.

Servicejobb lager

Vi utför service- och reparationsjobb på ert lager. Anmärkningar efter besiktning, mindre layoutändringar av lagret eller eventuella skador på inredning åtgärdar vi med kort varsel.

Kontakta oss för ett första möte, så sätter vi tillsammans ett upplägg som passar er verksamhet och möter behoven.

Nöjda kunder
betyder allt

I vår senaste kundundersökning fick vi fina betyg och bra förbättringsförslag av våra kunder. Vi uppskattar er feedback! Den gör att vi hela tiden kan arbeta aktivt mot att bättre möta era behov och önskemål.

Med Montrabs kunnande, engagemang, erfarenhet och stora kundfokus blir samarbetet precis så som vi vill ha det!

Hanna Salander, Miljö & kvalitetschef, Rolf Ericson Bil

Jag vill tacka för det otroligt professionella bemötandet och den fantastiska service Montrab AB erbjöd mig under min flytt den 16/3 2022 här i Borlänge.

Magdalena Schelin, Borlänge
91%

91 % av våra kunder skulle
rekommendera oss till andra.