Skip to main content

Karriär

Välkommen till Montrab!

Våra kunder tycker om oss och fler vill anlita oss. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare till vårt gäng!

Hos oss blir du en del av ett trevligt team, där varje person räknas. Vi ger dig möjligheter att växa, ta ökat ansvar och utvecklas. Och kanske viktigast av allt: att ha roligt på jobbet!

Var och en av våra anställda är viktiga pusselbitar i det som utgör Montrab. För oss är det viktigt att alla känner sig sedda, uppskattade och delaktiga i företagets väg framåt.

Så – kul att du är här! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Spontanansökan

Även om vi inte har några lediga tjänster ute, eller om de som finns inte passar dig, är vi alltid öppna för duktiga människor. Skicka gärna en spontanansökan om du ser att du skulle passa inom något av våra verksamhetsområden.

Våra verksamhetsområden

Packning och emballering

Vi packar i våra egna stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010. Om du väljer att packa själv – läs gärna vår flyttguide för bra tips.

Läs mer

Flyttkartonger

Vi tillhandahåller rejäla flyttkartonger som tack vare det dubbla lagret kartong garanterat håller – även för de tyngsta grejerna.

Läs mer

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor.

Läs mer

Flyttstäd

Lämna flyttstädningen till proffsen! Alltid till fasta priser och med nöjd kund-garanti på städningen. Läs mer om hur vi arbetar under våra riktlinjer för flyttstäd.

Läs mer