Hur startade det?

Montrab grundades 2010 med visionen att bygga upp ett av Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd.

Idag är Montrab väletablerad på marknaden med kunder över hela landet. Montrab har 70 medarbetare med kontor i Falun, Borlänge och i Gävle.

Resultat från kundundersökning

Bemötande 98%
Utförda tjänster 100%
Rekommendera Montrab 99%

7 SKÄL ATT VÄLJA OSS

favicon 32

1. VI FINNS DÄR FÖR DIG

Vi anpassar alla våra tjänster efter kundens önskemål. Våra ledord Flexibilitet – Lånsiktighet – Trygghet – vill vi att du som kund ska känna. Bra relationer bygger vi tillsammans.

favicon 32

2. FÖRSÄKRAD FLYTT

Vi är mån om dig som kund och din trygghet. Vi transporterar och flyttar alltid säkert och är givetvis försäkrade enligt branschstandard.

favicon 32

3. PACKAT & KLART

Vi är experter på att packa och packar allt! Om du vill göra jobbet själv, delar vi gärna med oss av våra bästa tips och trix. Stadiga flyttkartonger, packpapp och annat emballeringsmaterial finns för säker flytt.

favicon 32

4. SÄKER FLYTT MED KOMPETENS

Vår personal är utbildad och bemöter kunden på bästa sätt. Vi har flyttbilar samt fordon och utför transporter över hela landet. För tunga transporter som flyglar, verkstadsmaskiner och kassaskåp har vi specialanpassad utrustning. Vi garanterar att din flytt blir effektiv, säker och smidig.

favicon 32

5. FIXAR STÄDNINGEN

Vi erbjuder städtjänster för privatpersoner och företag. Vi utför städning på företag, i hem och lokaler samt trappstädning. Vi tillhandahåller allt material och lämnar kvalitetsgaranti på alla uppdrag.

favicon 32

6. VI KAN MONTERING

Vi monterar allt från gardinstänger och enstaka möbler till hela kontorslandskap och inredningar. Kunskap, erfarenhet och tillgång till rätt verktyg och material gör oss till specialister på montering.

favicon 32

7. FÖRVARING

Vi har säkra, tillgängliga och trygga förråd från en kvadratmeter och uppåt. Öppet varje dag, året runt, mellan klockan 06.00 till 22.00.

favicon 32

JOBBA HOS OSS

Vill du jobba i ett glatt gäng där kundens bästa är vårt fokus?
Vi söker engagerade, glada och flexibla personer som trivs att jobba i ett högt tempo.

Kontakta oss på info@montrab.se