Skip to main content

Flyttfirma i Hofors

Flexibel flyttfirma i Hofors

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Hofors, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till packning och montering av möbler, tavlor och gardinstänger. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss, och behöver du ställa undan delar av ditt bohag kan du göra det på vårt förrådshotell.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

 • Erfarenhet
 • Effektivitet
 • Service.

Flyttstäd i Hofors till fasta priser

Flyttstäd är en krävande uppgift, ett moment som lätt blir stressigt och därför är skönt att slippa. Vi utför flyttstädning i Hofors till fasta priser och lämnar alltid garanti på städningen. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger. – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar utan problem allt från massiva möbler till flyglar och kassaskåp.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? Vårt förrådshotell i Gävle erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Visste du detta om Hofors?

  Mellan 1992 och 2008 drevs Serietecknarskolan i Hofors. Det sägs att en anledning till placeringen var närheten till Torsåker som är hemort för Elov Persson; skaparen bakom Kronblom. 2008 flyttade utbildningen till Gävle, och idag är utbildningen en del av Serie- och bildberättarprogrammet på Högskolan i Gävle.

  Oavsett vad du behöver hjälp med kring din flytt – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

  Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Hofors, Sandviken, Gävle och även i Stockholm, Uppsala, Västerås, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

  Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.