Skip to main content

Flyttfirma Köping

Vi tar er från A till B

Montrab är en flyttfirma i Köping med lång erfarenhet och rätt resurser för att ta sig an alla typer av flyttuppdrag. Vi hjälper såväl privatpersoner och företag med all från transport till slutstädning. Ring oss på 010-330 00 13 eller använd kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi ser till att processen blir så smidig och stressfri som möjligt.

Vi erbjuder anpassade flyttlösningar som tar dig från A till B och ser till att du och dina ägodelar kommer på plats ordentligt. Vårt mål är alltid att säkerställa en effektiv och säker transport av dina tillhörigheter, oavsett om du flyttar inom staden eller mellan kringliggande orter.

Våra tjänster inom flytt

På Montrab erbjuder vi en omfattande uppsättning flyttjänster för att täcka alla dina behov under processen.

Transport

Transporten utgör själva kärnan i vår flyttverksamhet. Vi använder pålitliga och rymliga transportfordon för att säkerställa att dina ägodelar transporteras tryggt och effektivt till den nya adressen.

Städning till fast priser

Efter flytten kan vi ta hand om städningen av ditt gamla hem till fasta och överkomliga priser. Detta garanterar en problemfri överlämning av din tidigare bostad.

Flyttkartonger

Vi tillhandahåller stabila flyttkartonger och förpackningsmaterial för att säkerställa att dina tillhörigheter är väl skyddade under hela flytten.

Packning och montering

Vi kan assistera med nedpackning och montering av dina möbler och andra större föremål om du vill underlätta processen ytterligare och spara värdefull tid.

Tunga flyttar

Vi är specialiserade på tunga flyttar och har utrustningen och expertisen som krävs för att säkert hantera större föremål som pianon och tunga möbler.

Kontakta oss för att få hjälp med din flytt i Köping

Om du planerar en flytt i Köping och behöver professionell assistans finns vi på Montrab här för att hjälpa dig. Kontakta oss via kontaktformuläret nedan och berätta om vad du behöver hjälp med.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Fler tjänster i Köping

  Förutom tjänster inom flytt i Köping erbjuder vi ett brett utbud av relaterade tjänster för att göra din flyttprocess ännu enklare.

  • Fönsterputs
   Vi erbjuder fönsterputs i Köping för både företag och privatpersoner. Vi ser till att dina fönster blir skinande rena samt att du får en förbättrad utsikt och intryck av ditt hem eller kontor.
  • Flyttstäd
   Komplettera din flytt med flyttstäd i Köping. Vi ser till att ditt gamla hem är noggrant städat och redo för den som flyttar in efter dig.
  • Städfirma
   Montrab erbjuder även omfattande städtjänster. Som städfirma i Köping erbjuder vi allt från regelbunden rengöring i hemmet till större städprojekt för företag.