Skip to main content

Flyttfirma Östersund

Flytt med nöjd-kund-garanti

Montrab finns i hela landet. Vi hjälper dig när du behöver en trygg helhetsleverantör och flyttfirma i Östersund. Boka enkelt genom att ringa oss på 010-330 00 13, eller genom att använda kontaktformuläret för att få ett prisförslag. Vi anpassar vår tjänst efter ditt behov och ser till att du är nöjd från första kontakt till uppackning av sista pryl.

Fast pris på städet

Efter flytten vill du helst komma i ordning i din nya bostad. Att behöva återvända till den gamla för att städa undan känns omotiverande, vi vet. Därför erbjuder vi flyttstädning i Östersund till fast pris, där vi följer tydliga riktlinjer. När allt är klart ska både du och den som flyttar in efter dig känna sig nöjda.

Säker flytt i Östersund

Det är mycket att tänka på under flytt. Som din lokala flyttfirma i Östersund ser vi till att du kan pusta ut – vi hjälper dig med packning, flyttkartonger och tar hand om både dina mest ömtåliga och tyngsta möbler och ägodelar med varsamhet!

Flyttkartonger och packning

Packa själv eller låt oss hjälpa dig! Oavsett vilket du föredrar, kan vi förse dig med flyttkartonger och emballage som skyddar dina mest ömtåliga ägodelar. Om du överlåter jobbet åt oss kan du känna dig trygg i att vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Extra tunga möbler

Har du ett piano, kassaskåp eller något annat som är extra tungt? Kanske ska det ner för fyra våningar utan tillgång till hiss? Vi har rätt utrustning som klarar av även den tyngsta delen av flytten!

Behöver du mellanförvara?

Det är vanligt att man kan behöva mellanförvara sina möbler och ägodelar i samband med en flytt. Kanske behöver du bo hos vänner eller familj under två veckor innan tillträdet? Eller kanske passade du på att sälja när marknaden såg bra ut, utan att ha något redo att flytta in i direkt. Vi har förråd att hyra i olika storlekar – alla är uppvärmda, säkra och lätta för dig att komma åt när du behöver det.

Kontakta oss för en säker flytt i Östersund

När du behöver en flyttfirma som får jobbet gjort är det oss du ska vända dig till. Fyll i dina uppgifter och vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag så snart vi kan!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.