Skip to main content

Flyttfirma Timrå

Fulltäckande flyttservice

På Montrab tar vi ett helhetsgrepp kring flytten. Packning, planering, transport, montering och slutstädning; vi hjälper till med allt! Vi lägger stort fokus på effektivitet och service – dessutom vill vi att du ska känna dig nöjd med oss som flyttfirma i Timrå – därför erbjuder vi en nöjd-kundgaranti.

Boka flytthjälp

Kontakta oss på 010-330 00 13 för att boka flyttfirma i Timrå eller fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan. Vi hjälper företag och privatpersoner genom hela flyttprocessen.

Välkommen att boka!

Vi flyttar tunga föremål

Ibland har man extra tunga föremål eller möbler som ska med i flytten. På Montrab har vi rätt typ av utrustning för att få med oss precis allt i flyttlasset. Ett piano, en otymplig möbel eller kanske ett kassaskåp? För oss är det plättlätt!

Vi ser till att anpassa flyttransporten efter det som ska med i flytten.

Tunga föremål? Lätt för oss!

Har du ett piano, ett stort kassaskåp eller en ordentlig pjäs i möbelväg? Det kan vara tung att flytta, men för oss är det enkelt! Vi har utrustningen som krävs och använder oss av fordon som kan hantera alla sorters flyttransporter.rnrnVi anpassar våra tjänster efter dina behov och prylar!

Fast pris på städningen

Som din självklara flyttfirma i Timrå tar vi ett helomfattande grepp kring flytten och hjälper er även att säkerställa att det är rent på den plats du lämnar efter dig. En del tycker att själva flytten är ganska kul, men att städningen är en enda snoozefest. Tveka inte att kontakta oss när ni behöver hjälp med flyttstäd i Timrå. Vi erbjuder alltid fast pris!

Boka flyttfirma i Timrå

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och berätta för oss hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi med ett prisförslag inom kort.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.