Skip to main content

Flyttfirma Västerås

Komplett och professionell flytthjälp i Västerås

På Montrab erbjuder vi komplett flytthjälp i Västerås – från planering och uppackning till montering och slutstädning. Vi har lång erfarenhet och levererar med hög kvalitet när du behöver en bra och pålitlig flyttfirma.

Boka i dag!

Du kan ringa oss på 010-330 00 13 när du behöver en pålitlig flyttfirma i Västerås. Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti och erbjuder hjälp med flyttkartonger, emballering, transport, uppackning och montering. Vi jobbar effektivt och serviceinriktat!

Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss samt magasinera och förvara möbler eller annat som inte kommer att få plats, antingen genom magasinering eller på något av våra förrådshotell.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytt i Västerås.

Västerås
Fallhammargatan 10 721 33 Västerås
Hitta hit

Skräddarsydd flytt

Vi ser till att du får en smidig och enkel flyttupplevelse. Hos oss kan du få hjälp med precis det du behöver. Välj själv om du enbart behöver hjälp med din flytt i form av själva transporten, eller om vi också ska hjälpa dig med ytterligare delar.

Packning & flyttkartonger

Vill du ha hjälp med packningen?  Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Vi har specialiserad utrustning och fordon som säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Mellanförvara

Att flytta kan ibland innebära att du inte längre har plats för hela ditt bohag. Har du möbler eller andra prylar som inte får plats och som du vill magasinera eller mellanförvara i samband med din flytt i Västerås? Vi erbjuder säker magasinering för dig när du behöver det. Dessa finns i storlekar från en kvadratmeter och uppåt.

Boka flytt i Västerås

Vi på Montrab Västerås ser till att du får en effektiv, säker och trygg flyttupplevelse. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än en flyttfirma i Västerås

  Vi på Montrab är mer än en flyttfirma i Västerås. Vi erbjuder flera tjänster inom städ, flytt och förvaring. Läs mer om våra olika tjänster och låt oss hjälpa er med mer än bara flytten.

  • Företagsflytt Västerås
   Har ditt företag vuxit ur era nuvarande lokaler, eller ska ni flytta organisationen till annan ort? Vi har erfarenhet av att flytta olika typer av företag – allt från kontor till butiker och andra omfattande verksamheter.
  • Magasinering Västerås
   Har du möbler, prylar eller annat som inte får plats, men som du ändå vill behålla? Vi erbjuder prisvärd förvaring i uppvärmda lokaler som du enkelt kan komma åt.
  • Städfirma Västerås
   Utöver flytt i Västerås erbjuder vi även flera städtjänster för både privatpersoner och för företag.

  • Flyttstäd Västerås
   I samband med flytt krävs också en slutstädning. Vi ser till att ni slipper tänka på något annat än att flytta in i ert nya hem eller i era nya företagslokaler, och att den som tar över efter dig kan flytta in i rena och fräscha lokaler. Se våra riktlinjer för flyttstäd
  • Lokalvård Västerås
   Företag, butiker, lager och byggarbetsplatser kräver alla särskilt underhåll för att hållas i gott skick. Vi hjälper till med all typ av lokalvård, oavsett om det handlar om golvvård, rengöring av fönster eller att städa upp på en byggarbetsplats som snabbt kan bli väldigt smutsig.
  • Fönsterputs Västerås
   Rena fönster har förmågan att öppna upp ett rum – både i hemmet och i butiker eller på kontor. Vi erbjuder rengöring av fönster på både marknivå och på högre höjder.