Skip to main content

Flyttfirma Västerås

Professionell flytthjälp i Västerås

Montrab flyttfirma i Västerås hjälper dig med flytten, från planering till uppackning, montering och slutstädning. Eller bara delar av flytten. Vi levererar med hög kvalitet när du behöver bra och pålitlig flytthjälp.

På Montrab erbjuder vi dig med flytthjälp i Västerås med omnejd, oavsett var i Sverige du flyttar till eller från. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera och förvara möbler eller annat som inte kommer att få plats, antingen genom magasinering eller på något av våra förrådshotell.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytt i Västerås.

 • Erfarenhet
 • Effektivitet
 • Service.

Skräddarsydd flytt i Västerås

Vi ser till att du får en smidig och enkel upplevelse vid din flytt i Västerås. Hos oss kan du få hjälp med precis det du behöver. Välj själv om du enbart behöver hjälp med din flytt i form av själva transporten, eller om vi också ska hjälpa dig med ytterligare delar.

Packning & flyttkartonger

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Vi erbjuder flytthjälp i Västerås med specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Mellanförvara

Att flytta kan ibland innebära att du inte längre har plats för hela ditt bohag. Har du möbler eller andra prylar som inte får plats och som du vill magasinera eller mellanförvara i samband med flytten? Vi erbjuder säker magasinering för dig när du behöver det. Dessa finns från en kvadratmeter och uppåt.

Montrab – din flyttfirma i Västerås

Vi på Montrab Västerås ser till att du får en effektiv, säker och trygg flyttupplevelse. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än en flyttfirma i Västerås

  Vi på Montrab är mer än en flyttfirma i Västerås. Vi erbjuder flera tjänster inom städ, flytt och förvaring. Läs mer om våra olika tjänster och låt oss hjälpa er med mer än bara flytten.

  • Företagsflytt Västerås
   Har ditt företag vuxit ur era nuvarande lokaler, eller ska ni flytta organisationen till annan ort? Vi har erfarenhet av att flytta olika typer av företag – allt från kontor till butiker och andra omfattande verksamheter.
  • Magasinering Västerås
   Har du möbler, prylar eller annat som inte får plats, men som du ändå vill behålla? Vi erbjuder prisvärd förvaring i uppvärmda lokaler som du enkelt kan komma åt.
  • Städfirma Västerås
   Utöver flytt i Västerås erbjuder vi även flera städtjänster för både privatpersoner och för företag.

  • Flyttstäd Västerås
   I samband med flytt krävs också en slutstädning. Vi ser till att ni slipper tänka på något annat än att flytta in i ert nya hem eller i era nya företagslokaler, och att den som tar över efter dig kan flytta in i rena och fräscha lokaler. Se våra riktlinjer för flyttstäd
  • Lokalvård Västerås
   Företag, butiker, lager och byggarbetsplatser kräver alla särskilt underhåll för att hållas i gott skick. Vi hjälper till med all typ av lokalvård, oavsett om det handlar om golvvård, rengöring av fönster eller att städa upp på en byggarbetsplats som snabbt kan bli väldigt smutsig.
  • Fönsterputs Västerås
   Rena fönster har förmågan att öppna upp ett rum – både i hemmet och i butiker eller på kontor. Vi erbjuder rengöring av fönster på både marknivå och på högre höjder.

  Visste du detta om Västerås?

  Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa.

  Oavsett vad du behöver för flytthjälp i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

  Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Västerås, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

  Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.