Din nästa flyttfirma i Västerås?

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Västerås, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss, och förvara delar av ditt bohag på något av våra förrådshotell. 

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.

Flyttstäd i Västerås till fasta priser

Flyttstäd är en krävande uppgift, och skönt att slippa. Vi utför flyttstädning i Västerås till fasta priser och lämnar alltid garanti på städningen. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger.  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? Våra förrådshotell erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Visste du detta om Västerås?

Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa. 

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Västerås, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

Vid frågor, funderingar eller önskemål är du varmt välkommen att kontakta oss.