Flyttfirma i Västerås

Bästa flyttfirman i Västerås?

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Västerås, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss, och förvara delar av ditt bohag på något av våra förrådshotell.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp och 99% av våra kunder rekommenderar Montrab!.

  • Erfarenhet

  • Effektivitet

  • Service.

Flyttstäd i Västerås till fasta priser

Flyttstäd är en krävande uppgift, och skönt att slippa. Vi utför flyttstädning i Västerås till fasta priser och lämnar alltid garanti på städningen. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger.  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Utrustning & fordon

Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? Våra förrådshotell erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

3 skäl till att inte flytta själv

  1. Det är mödosamt att byta bostad. Förutom all packning är det transport och städning som ska klaras av. Detta tar en massa tid som du hade kunnat lägga på annat istället. Om du börjar räkna antalet timmar som läggs på alla moment i en flytt ser du snart hur mycket jobb det egentligen är. Varför inte anlita en flyttfirma istället?

  2. Om du väljer att flytta själv kommer det troligen att ta mer tid för dig än för vår personal. Du kan vara säker på att flytten blir professionellt utförd. Det här är ju vårt jobb. Vi har erfarenheten och utrustningen – det är annars lätt att göra illa sig eller slita på muskler och leder när det ska bäras tunga saker.

  3. Våra flyttransporter är effektiva, ändamålsanpassade och följer lagar och regler. Jämfört med antalet vändor som behövs med personbil och släp är våra lastbilar betydligt mer effektiva. Vilket innebär att också miljön blir en vinnare.

Här bjuder vi på tips och råd inför flytten.

Visste du detta om Västerås?

Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa.

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Västerås, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.
Vid frågor, funderingar eller önskemål är du varmt välkommen att kontakta oss.
Montrab flytthjälp
favicon 32

Packning/Emballering

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010. Om du väljer att packa själv – läs vår Flyttguide för bra tips.

null

Flyttkartonger

Vi tillhandahåller rejäla flyttkartonger som garanterat håller.

null

Montering

Vi kan montering och har rätt verktyg och kunskap för att montera möbler, hänga tavlor och fästa gardinstänger.

null

Förrådshotell

Vi erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

null

Flyttstäd

Vi utför flyttstädning till fasta priser och lämnar alltid garanti på städningen.Läs mer om riktlinjer för flyttstäd.

Vad kan du förvänta dig av oss som flyttfirma?

Hos oss ska du alltid känna dig trygg. Vi strävar efter att du ska bli nöjd när du anlitar Montrab. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet. Oavsett om du flyttar privat eller är företagskund ska flytten med Montrab vara ett tryggt och säkert val.

Spara viktig tid – anlita oss

Det är mödosamt att byta bostad eller kontor. Förutom packning är det transport och städning som ingår. Detta tar en massa tid som du hade kunnat lägga på annat istället. Om du börjar räkna antalet timmar som läggs på en flytt ser du snart hur mycket jobb som egentligen läggs ner. Varför inte anlita en flyttfirma istället? Förutom att du får loss din egen tid och kan göra vettigare saker, kan du vara säker på att flytten blir professionellt utförd. Det här är ju vårt jobb, och därför är vi proffs på det helt enkelt.

Varför ska jag inte flytta själv?

Om du väljer att flytta själv kommer det troligen att ta mer tid för dig än för vår personal. De har erfarenheten, men också utrustningen – det är lätt att göra illa sig när det ska bäras tunga saker själv.

Våra flyttransporter är effektiva och ändamålsanpassade. Jämfört med antalet vändor som behövs med personbil och släp är våra lastbilar betydligt mer effektiva. Detta innebär att miljön blir en vinnare också.

Flyttfirma

Var finns vi och hur kommer du oss?

Vi finns i Dalarna och Gävleborg, men vårt täckningsområde är hela Sverige. Du som behöver flyttfirma i Stockholms län eller någon annan del av Sverige ska absolut höra av dig till oss.

Om du har frågor eller önskemål kan du kontakta oss här.