Skip to main content

Företagsflytt Leksand

Vi flyttar på era villkor

Vi hjälper företag av alla storlekar att flytta sin verksamhet till nya lokaler. Vi ser till att utföra flytten på ett sådant sätt att den gör så liten påverkan som möjligt på er verksamhet. Under en företagsflytt i Leksand kan vi hjälpa er med allt från planering och nedpackning till transport, montering och slutstädning av era gamla lokaler. Vill ni att vi flyttar under natten? Inga problem! Kontakta oss på 010-330 00 13 för att ta reda på hur vi kan hjälpa er!

Kostnadsfritt besök

För att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning erbjuder vi ett kostnadsfritt besök där vi går igenom era specifika behov och önskemål. Detta ger oss möjlighet att utforma en detaljerad flyttplan och ge er en exakt offert.

Skräddarsydd företagsflytt i Leksand med fullservice

Varje företag är unikt, och det är därför vi erbjuder en fullservice-lösning som är skräddarsydd för just er företagsflytt i Leksand. Vi tar hand om hela flyttprocessen, från start till mål, så att ni kan fortsätta er verksamhet utan avbrott.

Flyttstäd

Efter att allt är packat och flyttat, ser vi till att era gamla lokaler är skinande rena och redo för nästa hyresgäst. Vårt team av professionella städare erbjuder noggrann flyttstädning i Leksand och använder sig miljövänliga produkter och modern utrustning för att garantera en högkvalitativ städning.

Packning och montering

Vi erbjuder en omfattande packnings- och monteringstjänst. Vårt team är utbildat i att hantera allt från känslig utrustning till tunga möbler. Vi använder robusta flyttkartonger och specialanpassat emballage för att säkerställa att era tillhörigheter är skyddade under hela flytten.

Magasinering och lager

Om ni har extra inventarier eller utrustning som ni inte omedelbart behöver i de nya lokalerna, erbjuder vi säkra och prisvärda magasinering och lagerlösningar. Våra lagerlokaler är klimatkontrollerade och övervakade dygnet runt för att säkerställa att era tillhörigheter är i trygga händer.

Fönsterputsning

En företagsflytt innebär ofta en lång lista av uppgifter som måste utföras. Allt från organisering och packning till dekorering och teknisk infrastruktur. På Montrab ser vi till att hjälpa er med fönsterputs i Leksand. Tack vare skylifts, behörig personal och andra verktyg kan vi säkerställa att ni får skinande rena fönster även på de mest svåråtkomliga platser.

Kontakta oss för företagsflytt i Leksand

Är ni redo att göra er företagsflytt i Leksand så smidig som möjligt? Kontakta oss på Montrab idag för en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan, och vi återkommer till er inom kort med en skräddarsydd lösning.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.