Förråd i Falun

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

Magasinering eller förråd i Falun?

Vi vet att det finns många tillfällen då man kan behöva förvara och magasinera saker; jobb på annan ort, en flytt eller studier. Därför erbjuder vi prisvärda förråd i Falun för kortare eller längre hyresperioder. Alla våra förråd är moderna storage enheter i uppvärmda utrymmen och under tak. Precis som du själv väljer hur länge du vill hyra, väljer du själv hur stort förråd du är i behov av. Riktlinjen säger att en kvadratmeter förrådsyta räcker till att förvara åtta kvadratmeter boyta. I ett normalstort hem betyder det att ett vanligt bostadsrum kan magasineras på endast två kvadratmeter!

Därför ska du använda Montrabs förråd i Falun

Vi är en trygg och tillgänglig leverantör av förvaringsutrymmen. Varje dag, året runt har du tillgång till ditt förråd mellan kl. 06.00-22.00. Alla våra förrådshotell har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Dessutom har varje förråd ett insynsskydd i plåt.

Personlig förvaring med flexibla avtal

Hela förrådslokalen har ett omslutande skalskydd som styrs av ett elektriskt lås med en personlig nyckeltag. Ett personligt hänglås på ditt magasin stärker säkerheten ytterligare.
Våra hyresavtal för magasinering är väldigt flexibla och detsamma gäller val av yta där du som kund kan hyra utrymme från 1 kvadratmeter och uppåt.

Förrådsvagn

Vill du få en förrådsvagn utkörd till dig i Falun? Du fyller själv enkelt vagnen och vi hämtar sedan upp hela vagnen och förvarar den åt dig. I så fall rekommenderar vi vår samarbetspartner Förrådsvagnen. Enkelt, säkert och billigt!

Förrådsvagnen förvaring

Kontakta oss direkt för mer information!