Förråd i Gävle

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

När utrymmet saknas, magasinera smart hos oss

Av olika anledningar så saknas ibland utrymme. Det kan vara ett arv, flytt eller jobb som gör att ytan inte riktigt räcker till. Våra förråd i Gävle löser enkelt dina förvaringsbehov under korta eller längre perioder. Vi erbjuder magasinering från en kvadratmeter och uppåt i uppvärmda och säkra förråd under tak. Dessutom är tillgängligheten till våra förråd väldigt generös då du når ditt magasin varje dag, året runt mellan kl.06.00 och 22.00. Montrab har lång erfarenhet av att erbjuda magasinering så testa oss nästa gång du söker förråd i Gävle.

På liten yta får mycket plats

I ett magasin får man plats med mycket mer än vad man tror. Grundregeln säger en kvadratmeter förråd räcker till att förvara åtta kvadratmeter boyta. Det skulle kunna översättas som att ett vanligt bostadsrum kan magasineras på endast två kvadratmeter!
Om du har frågor på hur våra förrådshotell fungerar eller känner dig osäker på vad magasinering kan innebära för dig, kontakta då oss. Vi är experter på förvaring hjälper dig gärna. Vi kan assistera med planering eller hjälpa dig att packa och fylla ditt förråd.

Fördelar med att förvara dina ägodelar hos oss:

  1. Ditt gods förvaras på en säker och trygg plats i moderna storage enheter som du har tillgång till varje dag, året runt mellan kl.06.00-22.00. Våra hyresavtal är flexibla och mycket prisvärda och förråden finns att hyra från 1 kvadratmeter och uppåt.
  2. Förrådshotellet har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Varje förrådsenhet har även ett insynsskydd i plåt.
  3. Kring hela förrådslokalen finns ett omslutande skalskydd som styrs av ett elektriskt lås. Här har du som kund en personlig nyckeltag för passering. På ditt förråd har du dessutom ett eget personligt hänglås.

 

Hos oss på Montrab är dina ägodelar i tryggt förvar. Välkommen med din förfrågan redan idag.

Kontakta oss direkt för mer information!