Skip to main content

Montering av möbler i Västerås

Många kan dra sig för att borra i betong, att hitta rätt skruv och plugg samt rätt och bra verktyg. Eller så kanske man drar sig för att kliva upp på en stege med en borrmaskin i handen på grund av att det är svårt och obehagligt.

Vi på Montrab hjälper dig med allt vad montering av möbler i Västerås innebär. Vi erbjuder hjälp med alt från att fästa gardinstänger, skruva ihop möbler, sätta upp krokar i gipsväggar, hänga tavlor, fästa den nya vägghängda tv:n till att montera hela inredningar. Vi är duktiga på att montera, och vi gillar det. Läs vidare för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag med montering av möbler i Västerås.

Trött på monteringsanvisningar och pilliga skruvar?

Montrab får ihop även de mest komplicerade möblerna. Vi erbjuder montering av möbler i Västerås från alla leverantörer från de stora etablerade Ikea och Mio till de lokala och såklart även alla återförsäljare av möbler via nätet.

Vi erbjuder mer än montering av möbler i Västerås

Ofta är det uppackningen och att läsa monteringsanvisningen som tar mest tid vid själva möbelmontaget. I synnerhet för dig som inte monterar möbler varje dag. Montrab är proffs som monterar dina nya möbler så du får allt klart, korrekt och snabbt. Men vi erbjuder mer än montering av möbler i Västerås. Kanske behöver du monteringshjälp i samband med en flytt? Här är ytterligare tjänster som vi erbjuder i Västeråstrakterna:

 • Flyttfirma Västerås
  Komplett flyttservice från packning och transport till uppackning för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.
 • Städfirma Västerås
  Grundlig och professionell rengöring av ditt hem eller kontor, vilket garanterar en fräsch och inbjudande miljö.
 • Magasinering Västerås
  Säkra och bevakade lagringslösningar för dina ägodelar, oavsett om det är på lång eller kort sikt.
 • Lokalvård Västerås
  Lokalvårdstjänster som säkerställer att dina kommersiella utrymmen är väl underhållna, rena och redo att ge ett bra intryck.
 • Flyttstäd Västerås
  Lämna din gamla bostad eller företagslokal i nyskick – vi garanterar att uppfylla de krav som ställs för en godkänd flyttstädning.

Visste du detta om Västerås?

Visste du att Västerås, som är den sjätte största staden i Sverige med en befolkning på över 122 000, även är hem för Sveriges första gymnasium som etablerades så tidigt som 1623? Men Västerås historia är inte bara fylld med utbildningsmässiga bedrifter, staden skrev även in sig i sportens historieböcker när deras hockeylag gjorde sju mål inom loppet av blott 18 minuter i hockeyallsvenskan! En bragd som nästan matchar utmaningen att skruva ihop ett helt bohag.

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås, från de mest utmanande till de mindre uppgifterna, står vi på Montrab redo att assistera. Låt oss ta hand om de tuffa bitarna så att du kan koncentrera dig på att njuta av allt roligt som Västerås har att erbjuda! Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Välj Montrab för montering av möbler i Västerås!

Lämna det tunga jobbet till oss. Vi säkerställer en trygg, säker och effektiv hjälp med montering av möbler i Västerås.

Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.