Montering Västerås

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

Många kan dra sig för att borra i betong, att hitta rätt skruv och plugg samt rätt och bra verktyg. Eller så kanske man drar sig för att kliva upp på en stege med en borrmaskin i handen på grund av att det är svårt och obehagligt.  

Vi på Montrab hjälper dig med allt vad montering kräver i Västerås och Gävle. Från att fästa gardinstänger, skruva ihop möbler, sätta upp krokar i gipsväggar, hänga tavlor, fästa den nya vägghängda tv:n till att montera hela inredningar. Vi är duktiga på att montera, och vi gillar det.

Trött på monteringsanvisningar och pilliga skruvar?

Montrab får ihop även de mest komplicerade möblerna. Vi monterar möbler från alla leverantörer från de stora etablerade Ikea och Mio till de lokala och såklart även alla som möbler via nätet.

Låt oss fixa allt med din inflytt och montering

Ofta är det uppackningen och att läsa monteringsanvisningen som tar mest tid vid själva möbelmontaget. I synnerhet för dig som inte monterar möbler varje dag. Montrab är proffs som monterar dina nya möbler så du får allt klart, korrekt och snabbt.

Visste du detta om Västerås?

Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa. 

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

 

Kontakta oss direkt för mer information!