Skip to main content

Flyttfirma Avesta

Professionell flytthjälp i Avesta

Letar du efter en flyttfirma i Avesta som är pålitlig och erfaren? Vi på Montrab finns här för att göra din flyttprocess så smidig som möjligt, vare sig det gäller flytt av ett hem eller en arbetsplats.

Genom att välja Montrab för din flytthjälp i Avesta, garanterar vi en smidig och professionell hantering av ditt flyttuppdrag. Vår breda och långa erfarenhet omfattar allt från stora flyttar som involverar tunga föremål som flyglar, kassaskåp och företagslokaler, till mindre projekt som innebär flytt av personliga tillhörigheter i lådor och enstaka möbler.

Boka flytt

Behöver du boka flytt? Ring oss på 010-330 00 13 eller kontakta oss via formuläret längre ner på sidan för att boka en pålitlig flyttfirma i Avesta. Vid flytt och övriga tjänster ser vi till att du blir helt nöjd – med en nöjd-kund-garanti kan du vara säker på att vi levererar hög service rakt igenom. Vi har lång erfarenhet av alla sorters flytt.

Till oss är du välkommen att boka flytt både som företag och som privatperson. Dessutom erbjuder vi även städhjälp i samband med flytten. Montrab är din helhetspartner när du behöver flytthjälp i Avesta!

Flyttfirma i Avesta med städhjälp till fasta priser

När du anlitar oss som flyttfirma i Avesta, garanterar vi fasta priser på den efterföljande städningen för att eliminera risken för oförutsedda kostnader. Koppla av och låt oss ta hand om arbetet. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du överlåter städningen till oss, och att du ska bli nöjd med resultatet. Läs mer om våra riktlinjer för flyttstädning.

Packning & flyttkartonger

Låt oss hjälpa dig med packningen! Vi använder starka och hållbara flyttkartonger som klarar av trycket under flytten och vi tar hänsyn till olika föremål i ditt hem för att packa dem på bästa möjliga sätt. Vår packhjälp är naturligtvis försäkrad enligt Bohag 2010.

Om du föredrar att packa själv erbjuder vi dig möjligheten att låna flyttkartonger från oss. Kolla in vår flyttguide för användbara tips på hur du packar effektivt.

Flytta tunga föremål

När du behöver flytthjälp i Avesta, står vi till ditt förfogande för att hjälpa dig med att flytta tunga föremål. Med hjälp av specialutrustning och fordon, är vi kapabla att ta oss an alla typer av flyttar, inklusive de som involverar stora möbler, flyglar och säkerhetsskåp. Kontakta oss för att få hjälp med att flytta dina tunga tillhörigheter med pålitlig flytthjälp i Avesta.

Magasinering

Om du hamnar i en situation där du behöver lagra möbler eller personliga ägodelar efter din flytt, erbjuder vi tillgängliga, säkra och uppvärmda lagringsutrymmen i våra förrådshotell som finns på olika orter i Dalarna. Vi har utrymmen som varierar i storlek, från en kvadratmeter och uppåt, anpassade för alla dina lagringsbehov.

Genom att välja oss, kan du vara säker på att vi är en flyttfirma i Avesta som gör varje aspekt av din flytt säker och problemfri.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet
  • Service

Mer än flytt i Avesta

Montrab erbjuder mer än bara flytthjälp i Avesta – vi är även experter på fönsterputsning. Vår fönsterputs i Avesta är utformad för att ge ditt hem eller kontor det där lilla extra, oavsett om det är i samband med en flytt eller som en separat tjänst.

Montrab – din flyttfirma i Avesta

Montrab är din flyttfirma i Avesta som levererar säker, trygg och effektiv hjälp med flytten, från start till mål.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.