Skip to main content

Flyttfirma Borlänge

Montrab är din moderna flyttfirma i Borlänge. Vi är en seriös aktör som hjälper dig längs hela processen med flytthjälp i Borlänge, oavsett om du flyttar mellan bostäder eller kontor.

Pålitlig flyttfirma i Borlänge

Montrab AB är en pålitlig flyttfirma i Borlänge och har genom åren flyttat det mesta. Vår flytthjälp sträcker sig från flyglar och kassaskåp till enskilda pinaler och hela hem. Vanligtvis anlitas vi just för att genomföra kompletta bohagsflyttar då vi utför alla led i en flytt; från packning och emballering till transport och uppackning. Som komplett flyttfirma i Borlänge kan vi dessutom erbjuda förråd/magasinering om det skulle vara gods och ägodelar som inte får plats eller av andra anledningar blir överflödiga under er flytt i Borlänge.

Flytthjälp i Borlänge på dina villkor

En flytt låter kanske enkel, men blir ofta ett gigantiskt projekt att genomföra, speciellt om det vardagliga livet med aktiviteter och jobb ska rulla på som vanligt vid sidan om.

Då kan en riktig flytthjälp i Borlänge vara värd investeringen. Vi anpassar flytten utefter dina behov – för oss på Montrab är inget uppdrag är för litet eller för stort. Vår prioritet är att flytta dina ägodelar så säkert och effektivt som möjligt eftersom det är så ett ansvarsfullt och tryggt flyttföretag ska arbeta.

Våra flyttjänster

Montrab AB är en komplett flyttfirma i Borlänge men vi arbetar i hela Dalarna. Här är exempel på tjänster vi kan erbjuda:

Packning

Kvaliteten på packningen är en nyckelfaktor för en smidig och framgångsrik flytt. Vi ser alltid till att packa dina tillhörigheter i robusta, hållbara flyttkartonger som är designade för att stå emot påfrestningarna vid en flytt. Vi tar hänsyn till varje unikt objekt i ditt hem och anpassar vår packning efter det. Våra kunder värdesätter vår packhjälp högt, vilken självklart också omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Emballering

Vid en flytt tar vi naturligtvis hänsyn till alla era ägodelar varav vissa kan behöva extra omsorg. Vi har skydds- och emballeringsmaterial för att hantera de flesta föremål.

Montering

Vi på Montrab kan montering och skruvar gärna i gips, betong eller trä för all del. Vi har rätt material och kunskap för att hänga tavlor, fästa gardinstänger eller tv:n på väggen. Vi kan även hjälpa dig att förvandla de platta paketen till fullstora möbler eller barnsäkra den otympliga bokhyllan i barnkammaren.

Magasinering/Förråd

Behöver du extra utrymme efter en flytt i Borlänge eller av andra anledningar? Vi kan erbjuda magasinering och förråd i Borlänge. Våra förråd och lagerutrymmen är både varma och under tak.

Flyttstäd

Vi utför professionell flyttstädning i Borlänge till fasta priser. Kontakta oss idag för att få en offert!
Montrab AB är din fullständiga flyttfirma i Borlänge! Tveka inte att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med flytt, packning, montering, magasinering eller flyttstädning.

För företag

En företagsflytt i Borlänge kräver noggrann planering och koordinering. Vi ser till att ta hänsyn till allt från att säkerställa att den nya platsen uppfyller era behov, till att hantera logistiken kring själva flytten. Vi har lång erfarenhet av att hantera stora och komplexa flyttprojekt, oavsett om ni ska flytta en kortare eller längre sträcka.

Rena fönster

Även om det kan verka enkelt att putsa fönster vid första anblick, kräver det rätt teknik, verktyg och tålamod för att uppnå perfekta resultat. I samband med ytflytt vill ni så klart även lämna rena fönster efter er. Vårt professionella team av fönsterputsare besitter erfarenhet och kunskap för att leverera rena resultat vid fönsterputs i Borlänge – både när ni flyttar ut, och mer löpande när ni har flyttat in.

Tips för att underlätta packningen

 • Kartonger staplas tre och tre.
 • Varje flyttkartong märks på två av sidorna istället för ovanpå.
 • Skriv VIB ( Very Important Box ) på en av lådorna. I denna lägger du saker du behöver direkt efter flytten. Denna ska packas sist in i flyttbilen.
 • Stapla porslin på högkant med packpapper eller bubbelplast. Glas slår du in och ställer du upp.
 • Packar du tex böcker, lämna halva kartongen till kuddar, kläder eller dyl annars blir det för tungt.
 • Mattor rullas och knyts runt om.
 • Sladdar till TV, video, stereo mm ska kopplas ur och rullas ihop och fästas med ett snöre eller tejp.
 • Lösa hylldelar tas ned och tejpas eller knyts ihop dem.
 • Speglar, tavlor, kristallkronor etc. som inte får plats i kartonger lämnas hängande på sin plats.
 • Skruva ut alla glödlampor.
 • Av skidor, gardinstänger, kvastar mm buntar du ihop till lättburna paket.
 • Flyttkartonger i dubbel wellpapp rekommederas!

Saknar du flyttkartonger?

Vi lånar ut eller säljer rejäla flyttkartonger som garanterat håller.

Mer än flytt i Borlänge

 • Företagsflytt Borlänge
  Vi hjälper företag i Borlänge med allt som rör flyttprocessen, inklusive packning, transport och uppackning av kontorsmaterial och utrustning.
 • Flyttstäd Borlänge
  Vi utför en grundlig rengöring av en bostad eller lokal i Borlänge efter att en flytt har genomförts, enligt de standarder som ställts upp av Mäklarsamfundet.
 • Städfirma Borlänge
  Montrab erbjuder olika typer av städtjänster, inklusive hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och städning efter renovering.
 • Lokalvård Borlänge
  Vi ansvarar för städning och underhåll av offentliga eller kommersiella lokaler, såsom kontor, skolor eller affärsutrymmen, för att säkerställa en ren och välkomnande miljö.
 • Förråd Borlänge
  Montrab tillhandahåller man säkra och ofta temperaturkontrollerade utrymmen för både privatpersoner och företag att förvara sina tillhörigheter på kort eller lång sikt.
 • Lager Borlänge
  Vi erbjuder stora, säkra utrymmen där företag kan lagra sina produkter och inventarier.

Välj Montrab för pålitlig flytt i Borlänge

Välj Montrab när du önskar en professionell partner som kan garantera en trygg, säker och effektiv flytt i Borlänge. Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.