Skip to main content

Flyttfirma Eskilstuna

Erfaren flytthjälp

På Montrab erbjuder vi professionell och effektiv flytthjälp i Eskilstuna och kringliggande orter. Vi har lång erfarenhet av att flytta både privatpersoner och större företagsverksamheter. För oss är det viktigt att du är nöjd – därför hjälper vi dig från start till slut och ser till att flytta dina möbler och ägodelar med varsam hand.

Behöver du hjälp av en flyttfirma i Eskilstuna? Tveka inte att kontakta oss genom att ringa 010-330 00 13 eller via kontaktformuläret längre ned på sidan. Tillsammans skapar vi en bild över hur ditt behov ser ut och ger dig ett fast pris över vad det kommer att kosta.

Flytt i Eskilstuna med fast pris på städning

När du väljer oss för hjälp med din flytt i Eskilstuna, kan du vara säker på att vi erbjuder en transparent prissättning på städning för att undvika risken för oförutsedda kostnader i samband med flytten. Vi tar hand om din flyttstädning i Eskilstuna så att du kan fokusera på andra saker. Läs mer om våra rutiner och riktlinjer för flyttstädning.

Packning & flyttkartonger

En avgörande faktor för en framgångsrik och effektiv flytt är god organisering. Vi använder robusta och slitstarka flyttlådor som tål de påfrestningar som uppstår under flytten, och vi tar hänsyn till de olika objekt som finns i ditt hem för att packa på bästa möjliga sätt. Vår packhjälp är givetvis försäkrad enligt Bohag 2010.

För dig som föredrar att packa själv, erbjuder vi flyttlådor att låna. Läs vår flyttguide för tips på hur du kan förbättra din packning.

Flytta tunga föremål

Vi är din flyttfirma i Eskilstuna som hjälper dig med flytt av tunga föremål. Med vår specialutrustning och fordon kan vi ta hand om alla sorters flytt, inklusive transport av massiva möbler, flyglar och säkerhetsskåp. Kontakta oss för pålitlig hjälp med dina tunga ägodelar i samband med flytt i Eskilstuna.

Byte av lokaler

När ni ska byta lokaler hjälper vi er med kontorsflytt i Eskilstuna. Oavsett hur stort eller litet kontor ni har ser vi till att ni får en bra och smidig upplevelse som påverkar er verksamhet så lite som möjligt. Ni väljer själva hur stor del av flytten ni vill ha hjälp med; enbart transport eller en helhetslösning med packning, montering och slutstädning.

Magasinering

Behöver du förvara möbler eller personliga föremål under en tid efter flytten? Vi erbjuder tillgängliga, säkra och uppvärmda förvaringsutrymmen. Vi har förrådshotell i varierande storlekar för att täcka alla behov.

Genom att välja oss, kan du vara trygg i vetskapen om att vi är en flyttfirma i Eskilstuna som gör din flytt säker och smidig.

 • Erfarenhet
 • Effektivitet
 • Service

Montrab – din självklara flyttfirma i Eskilstuna

Välj Montrab för en trygg, säker och effektiv flyttfirma i Eskilstuna. Vi hjälper dig från start till mål! Berätta vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ytterligare tjänster i Eskilstuna

  Rengöring av fönster

  Vill du ha hjälp med regelbunden fönsterputs i Eskilstuna? Oavsett om du behöver hjälp i egenskap av privatperson eller som företag kan vi erbjuda tjänster som ger dig rena fönster, var de än befinner sig och hur de än ser ut.