Skip to main content

Flyttfirma Härnösand

Vi tar hand om hela processen

Är du i behov av flytthjälp i Härnösand? På Montrab finns vi här för dig genom hela processen. Vi hjälper dig med allt från planering, nedpackning och transport till montering och den stora slutstädningen.

Vi har lång erfarenhet och garanterar en trygg och säker flyttprocess med stort fokus på service och effektivitet.

Boka flytthjälp i dag!

Boka flyttfirma i Härnösand genom att kontakta oss på 010-330 00 13 eller genom kontaktformuläret nedan. Vi hjälper både privatpersoner, företag och andra verksamhet när det är dags att röra sig från A till B.

Välkommen att boka redan i dag!

Packhjälp med försäkring

Dra ner på stressen och nyttja vår packhjälp som omfattas av försäkringen Bohag 2010. Vi använder oss av stadiga kartonger och använder gott om packmaterial för att skydda dina prylar.

Om du hellre vill packa på egen hand kan du låna flyttkartonger och material av oss!

Tunga föremål? Lätt för oss!

Har du ett piano, ett stort kassaskåp eller en ordentlig pjäs i möbelväg? Det kan vara tung att flytta, men för oss är det enkelt! Vi har utrustningen som krävs och använder oss av fordon som kan hantera alla sorters flyttransporter.

Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och prylar!

Städning till fast pris

Bostaden ska lämnas ren till varje pris. Vi städar rent till fast pris! Efter en flytt är det skönt att komma i ordning i sin nya bostad. Vi är en heltäckande flyttfirma i Härnösand – det innebär att vi också levererar kvalitetssäkrat och pålitligt flyttstäd i Härnösand. Vi lämnar nöjd-kund-garanti så att du kan vara säker på att det blir tillräckligt rent för nästa person att flytta in efter dig.

Boka flytthjälp i Härnösand

Boka flyttfirma i Härnösand och få en offert med prisförslag. Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan och berätta för oss om dina behov så hör vi av oss så snart som möjligt!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.