Skip to main content

Flyttfirma Gävle

Ditt sökande efter en flyttfirma i Gävle som behandlar dina tillhörigheter med största omsorg tar slut här. Vi ser till att du får en trygg och säker flytt, oavsett om du flyttar ett bohag eller ett kontor.

Pålitlig flytthjälp i Gävle

Vi på Montrab AB har genom åren flyttat det mesta och vi är riktigt bra det. Vi är en komplett och pålitlig flyttfirma i Gävle men genomför flyttar i hela Sverige. Kanske behöver du flytthjälp från Sandviken eller någon annan närliggande ort? En flytt kan låta så enkel, men blir ofta ett gigantiskt projekt. Särskilt om det vardagliga livet med aktiviteter och jobb ska rulla på som vanligt. Att anlita Montrabs flytthjälp i Gävle är väl värt investeringen. Prova!

När du behöver flytthjälp i Gävle erbjuder vi en fulltäckande tjänst med möjlighet till hjälp även med packning, magasinering samt transport och flyttstädning.

Komplett flyttfirma i Gävle som erbjuder helhetslösning

Montrab AB är en komplett flyttfirma i Gävle och Gävle borg som erbjuder en helhetslösning.

Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för oss. Vår prioritering ligger alltid i att flytta dina ägodelar på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt, oavsett storlek eller mängd. Samtliga flyttar omfattas av försäkringen Bohag 2010 för din trygghet.

Packning

Effektiv packning är en nyckel till en framgångsrik flytt. Vi använder robusta flyttlådor som tål belastningen. Vi tar också hänsyn till de specifika objekt som finns i ditt hem och packar dem med största omsorg.

Emballering

Vissa ägodelar kan kräva extra skydd under flyttprocessen. När du flyttar med oss kan du välja till skyddande emballage som ett tillägg för att säkerställa att dina saker förblir intakta under hela resan.

Montering

Montering kan vara en utmaning. Men oavsett om det handlar om att hänga upp gardinstänger, montera möbler, eller hänga upp den nya vägg-TV:n, är vi här för att underlätta för dig. Vi tar hand om allt som har med montering att göra.

Mer än en flyttfirma i Gävle

Montrab är mer än en flyttfirma i Gävle. Vi erbjuder också tjänster inom:

För företag

Att flytta ett företag kan vara komplicerat och kräver noggrann planering. Montrab tar ansvar för hela flyttprocessen och strävar efter att göra det så effektivt som möjligt för att undvika onödiga avbrott i företagets verksamhet. Vi anpassar vår företagsflytt i Gävle efter era specifika behov och kan även hjälpa till med montering av saker.

Magasinering/Förråd

Om du skulle ha begränsat utrymme efter en flytt, kan vi erbjuda lagring och förvaring förråd i Gävle. Alla våra förvaringsutrymmen är varma och takbelagda. Vi erbjuder även möjligheten att hyra lager i Gävle.

Städning

Vi tillhandahåller professionell flyttstädning i Gävle till fasta priser. Tveka inte att kontakta oss idag för att få en offert! Montrab AB är din pålitliga och kompletta leverantör av flytthjälp i Gävle! När du behöver hjälp med flytt, packning, montering, lagring eller flyttstädning, är du välkommen att kontakta oss.

Städfirma

Att hålla hemmet eller arbetsplatsen rent och organiserat kan vara tidskrävande. Som en erfaren städfirma i Gävle, erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster. Vare sig det rör sig om regelbunden städning, storstädning, fönsterputsning eller flyttstädning kan du lita på vårt team för att utföra jobbet till din fulla belåtenhet. Vi arbetar med högsta kvalitetsstandarder och använder miljövänliga städprodukter.

Fönster och lokalvård

Att underhålla en ren och inbjudande lokal är avgörande för att skapa en positiv arbetsmiljö. Förutom att vara en pålitlig flyttfirma i Gävle, tar Montrab även hand om dina behov av fönsterputsning i Gävle. Efter att vi har hjälpt dig med din flytt, kan våra fönsterputsexperter se till att dina fönster i din nya bostad eller ditt nya kontor blir skinande rena. Detta ger en perfekt final touch till din flytt och skapar ett rent och inbjudande utrymme.

Förenkla flytten

 • Ställ flyttkartonger i grupper om tre.
 • Markera varje låda på två sidor istället för ovanpå lådan.
 • En av lådorna ska markeras VIB (Very Important Box). I denna lägger du saker du kommer att behöva direkt efter flytten. Packa den sist i flyttbilen.
 • Porslin ska förvaras på högkant, med packpapper eller bubbelplast.
 • Glas förpackas stående, med packpapper eller bubbelplast.
 • Se till att inte packa för tungt. Dela upp böcker med kuddar, kläder etc. i samma låda.
 • Rulla ihop alla mattor och bind runt dem.
 • TV, stereo och liknande kablar ska kopplas ur och rullas upp. Fäst dem med snöre eller tejp.
 • Ta ner lösa hyllplan och tejpa eller knyt ihop dem.
 • Speglar, tavlor, kristallkronor och liknande som inte får plats i lådor lämnas på sin plats.
 • Ta ur alla glödlampor.
 • Saker som skidor, gardinstänger, kvastar etc. kan knytas samman till lättburna paket.

Saknar du flyttkartonger?

Vi erbjuder uthyrning av robusta och prisvärda flyttlådor för din flytt i Gävle.

Planerar du en flytt i Gävle?

Behöver du hjälp med en flytt i Gävle med omnejd? Vi erbjuder trygg, säker och effektiv flytthjälp. Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.