Flyttfirma i Gävle!

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

BEHOV AV FLYTTHJÄLP? LÅT ETT RIKTIGT FLYTTBOLAG HJÄLPA DIG.

Vi på Montrab AB har genom åren flyttat det mesta och vi är riktigt bra det. Vi är en komplett och pålitlig flyttfirma i Gävle men genomför flyttar i hela Sverige. Du kanske vill flytta från Sandviken eller någon annan närliggande ort? Som komplement till flytthjälp erbjuder vi dessutom packhjälp, magasinering, transport och flyttstäd.
En flytt kan låta så enkel, men blir ofta ett gigantiskt projekt. Särskilt om det vardagliga livet med aktiviteter och jobb ska rulla på som vanligt. Att anlita Montrabs flytthjälp är väl värt investeringen. Prova!

För oss är inget uppdrag är för litet eller för stort. Oavsett storlek eller mängd är alltid vår prioritet är att flytta dina ägodelar så säkert och effektivt som möjligt. Samtliga flyttar omfattas av försäkringen Bohag 2010 för din trygghet.

Montrab AB är en komplett flyttleverantör i Gävleborg och erbjuder en helhetslösning.

Använd vårt offertformulär nedan för att direkt få prisuppgifter eller läs mer om våra tjänster.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Packhjälp:

Vi hinner samla på oss många prylar i hemmet och att pussla ned dem i ett antal flyttkartonger kan vara svårt om man inte är van. Vår packhjälp är då att rekommendera. Genom åren har vi packat det mesta och vet hur en trygg och säker packning ska göra. Vi har rätt material i rejäla flyttkartonger, packpapp och annat emballeringsmaterial. Självklart omfattas vår packhjälp av försäkringen Bohag 2010.

Emballering:

Vi har skydds- och emballeringsmaterial för att hantera de flesta föremål och särskild de föremål som behöver extra omsorg.

Montering:

Vi hjälper er gärna med både upp-, och nedmontering av möbler och dyl. vid exempelvis en flytt. Vi tar även allmänna monteringsuppdrag vid exempelvis nyinköp av möbler, montering av tavlor eller gardinstänger. Vi har allehanda utrustning för att skruva och borra i gips eller betong. Vi kan montering och vi är bra på det!

Magasinering/Förråd:

Om det skulle vara gods och ägodelar som inte får plats eller av andra anledningar blir överflödiga erbjuder vi magasinering och förråd i Gävle. Samtliga utrymmen är uppvärmda och under tak.

Flyttstäd:

Vi erbjuder komplett flyttstädning i Gävleborg och övriga Sverige enligt mäklarförbundets riktlinjer. Kontakta oss idag för offert.

Montrab AB är din kompletta flyttfirma i Gävle. Kontakta oss nästa gång du är i behov av flytthjälp, packning, montering, magasinering eller flyttstäd.

Packning:

 • Kartonger ska staplas tre och tre och varje flyttkartong ska märkas på två av sidorna istället för ovanpå.
 • VIB (Very Important Box) Skriv det på en av lådorna och lägg saker du behöver direkt efter flytten i denna. Denna packas sist in i flyttbilen.
 • Stapla porslin på högkant med packpapper eller bubbelplast. Även glas slår du in i packpapper men ställer du upp.
 • Packa inte för tungt! Packar du tex böcker, lämna halva kartongen till kuddar, kläder eller dyl
 • Mattor ska rullas ihop och knytas runt om.
 • Alla sladdar till ex TV, video, stereo mm ska kopplas ur och rullas ihop. Fäst med snöre eller tejp.
 • Lösa hylldelar tas ned och tejpas eller knyts ihop.
 • Det som inte får plats i kartonger, tex. speglar, tavlor, kristallkronor etc. lämnas hängande på sin plats. De tas sist.
 • Kom ihåg att skruva ut alla glödlampor.
 • Gör lättburna paket av skidor, gardinstänger, kvastar mm.(bunta ihop)
 • Rejäla flyttkartonger i dubbel wellpapp rekommenderas!

Saknar du flyttkartonger?

Vi lånar ut eller säljer rejäla och prisvärda flyttkartonger som garanterat håller.