Skip to main content

Fönsterputs Sandviken

Fönsterputsning i Sandviken

Montrab är din tillförlitliga partner för fönsterputs i Sandviken. Med vår expertis och specialutbildade personal säkerställer vi att dina fönster skiner klart, oavsett om det gäller din bostad eller ditt företag.

Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Sandviken med omnejd för både privatpersoner och företag. Vår personal har den behörighet som krävs för att hantera liftar av olika slag, vilket gör att vi kan lösa även putsning av svåråtkomliga fönsterpartier. Vi genomför normala putsningar i kontors- och butiksmiljö, samt mer avancerad putsning av otillgängliga fönster.

Få rena fönster hemma

Att ha rena fönster är en viktig del av att hålla ditt hem fräscht och inbjudande. Våra erfarna fönsterputsare säkerställer ett glasklart och professionellt resultat varje gång. Meddela oss vid beställning om det finns särskilda aspekter vi behöver vara medvetna om, såsom om dina fönster är inåt- eller utåtgående, antal sidor per fönster, om dina fönster har fast eller löstagbar spröjs, eller om du önskar karmtorkning som tillval.

För företag

En ren och välkomnande arbetsmiljö är viktig för både medarbetare och kunder. Våra tjänster inkluderar anpassade lösningar för att möta ditt företags unika behov när det gäller fönsterputsning. Vi erbjuder säker och effektiv fönsterputs med hjälp av utbildad personal och säkerhetsanordningar för skylift, för att säkerställa en smidig och riskfri tjänst

Avdrag med RUT

Dra nytta av rutavdraget när du anlitar oss för fönsterputsning i Sandviken. Detta avdrag gör tjänsten mer överkomlig och vi hanterar all dokumentation kring detta, så att du kan njuta av rena fönster utan krångel. Observera att rutavdraget endast kan nyttjas av privatpersoner.

Kontakta oss för fönsterputs i Sandviken

Är du intresserad av att få skinande rena fönster genom fönsterputs i Sandviken? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan för att boka en tid eller få mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputsning i Sandviken

  • Flyttstädning
   Genom denna tjänst erbjuder vi slutstädning av en bostad eller kommersiell lokal i samband med flytt. Målet är att lämna platsen ren och fräsch för nästa hyresgäst eller ägare. Vår flyttstädning i Sandviken inkluderar allt från dammsugning och torkning till fönsterputsning och annan typ av städning för att garantera att platsen lämnas i gott skick.

   

  • Flyttfirma
   Som flyttfirma i Sandviken tillhandahåller tjänster för att transportera möbler och andra tillhörigheter från en plats till en annan – oavsett om du flyttar mellan boenden eller byter kontorslokaler. Vi erbjuder olika tjänster såsom nedpackning, transport och även montering och demontering av möbler. Vi har erfarenheten och utrustningen för att säkerställa en smidig och säker flytt.

  • Företags- och kontorsflytt
   Vid en företags- eller kontorsflytt ser vi till att, med minsta möjliga påverkan, hjälpa er att flytta er verksamhet till nya lokaler. Detta kan vara en komplex process som kräver noggrann planering och koordinering för att minimera störningar i verksamheten – med vår hjälp får ni en smidig företagsflytt i Sandviken.

   

  • Hemstädning
   Hemstädning innebär regelbunden städning av en bostad för att upprätthålla en ren och behaglig miljö. Det kan inkludera dammsugning, torkning, badrumsrengöring, fönsterputsning och andra typer av städuppgifter. Hemstädning kan ske veckovis, varannan vecka eller enligt annan överenskommen kontinuitet – vi anpassar oss efter när det passar bäst för dig!