Skip to main content

Flyttfirma i Leksand

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Leksand, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell i Dalarna.

Flyttstäd i Leksand till fasta priser

Slipp stressen med flyttstäd genom att anlita oss. Vi utför professionell flyttstädning i Leksand till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? På våra förrådshotell i Dalarna finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet
  • Service.

Rena fönster i samband med flytt

En flytt innebär ofta att hålla många bollar i luften. Förutom att hjälpa till med packning, transport montering, erbjuder vi även rengöring av den gamla bostaden. Det är viktigt att lämna den gamla bostaden i ett bra skick, särskilt om man har hyrt och vill säkerställa sin deposition. Vi erbjuder fönsterputs i Leksand med omnejd, både för privatpersoner och företag.

Att putsa fönster kan vara både tidskrävande och svårt, särskilt om man inte har rätt verktyg eller teknik. Dessutom kan det vara en utmaning att komma åt alla hörn och kanter, särskilt på högre våningar eller vid svårtillgängliga fönster – här har vi både rätt utrustning och behörig personal som lämnar era fönster rena och fina, utan ränder.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.