Skip to main content

Flyttfirma Leksand

Vi gör grovjobbet!

När du behöver en flyttfirma i Leksand kan du vända dig till oss på Montrab – vi erbjuder flytthjälp och relaterade tjänster i hela Sverige. Ta hjälp av oss genom hela processen: från planering och packning till transport och montering.

Boka flytthjälp i Leksand

Behöver du flytthjälp i Leksand? Boka genom att ringa oss på 010-330 00 13 eller använd kontaktformuläret längre ner på sidan för att få ett offertförslag. Vi erbjuder en garanti för att du ska bli nöjd med tjänsten och bistår med allt från nedpackning och emballering till flytt och montering.

Välkommen att höra av dig till oss när du behöver en pålitlig flyttfirma som tar väl hand om dig och dina ägodelar. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Leksand
Verkstadsvägen 17 793 35 Leksand
Hitta hit

Professionell helhetsleverantör

Montrab är en helhetsleverantör som hjälper dig med allt som har med flytt, städning och förvaring att göra. Varför göra grovjobbet när du kan ägna dig åt annat?

När du väljer oss får du en trygg och säker flytthjälp i Leksand, baserad på erfarenhet, effektivitet och hög service.

Slutstädning till fast pris

Slipp stressen med flyttstäd genom att anlita oss. Vi utför professionell flyttstädning Leksand till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning och flyttkartonger

Överlämna flyttpackningen åt oss. Vi använder oss av stadiga flyttkartonger och packar med emballeringsmaterial och packpapp. Packhjälpen omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Vill du hellre packa själv? Vi förser dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Ibland behöver man flytta tunga saker. Vi använder oss av specialutrustning och anpassade fordon för hantering av alla sorters flyttransport, vare sig det rör sig om flyglar, kassaskåp eller massiva möbler. Kontakta oss när du behöver någon som gör det riktigt tunga jobbet.

Magasinering

Det är inte ovanligt att behöva förvara möbler eller andra ägodelar på annan plats i samband med en flytt. Vi erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förrådshotell i Dalarna. Storlek: 1 kvm och uppåt.

Rena fönster i samband med flytt

En flytt innebär ofta att hålla många bollar i luften. Förutom att hjälpa till med packning, transport och montering, erbjuder vi även rengöring av den gamla bostaden. Det är viktigt att lämna den gamla bostaden i ett bra skick, särskilt om man har hyrt och vill säkerställa sin deposition. Vi erbjuder fönsterputs i Leksand med omnejd, både för privatpersoner och företag.

Boka flyttfirma i Leksand

Vill du ha flytthjälp? Fyll i formuläret och förklara vad du behöver hjälp med. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.