Smidigare flytt med flyttfirma i Mora 

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Mora, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans hela vägen från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Du kan överlåta flyttstädningen åt oss, och om det är något du inte behöver eller rymmer just nu kan du magasinera det på något av våra förrådshotell i Dalarna.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.

Flyttstäd i Mora till fasta priser

Eftersom flyttstäd ofta är stressigt och tungt att utföra själv är det skönt att slippa. Vi utför professionell flyttstädning i Mora till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period? På våra förrådshotell i Dalarna finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

 

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Visste du detta om Mora?

Visste du att Morasonen Anders Zorn flyttade runt många år utomlands innan han och Emma Zorn landade i Mora 1896? Från början fanns en bit mark, sedan flyttade de dit en timmerstuga och byggde om och tills Zorngården stod klar. Makarna Zorn hade sin beskärda del av flyttbestyr.

Hur ser dina flyttbestyr ut? Vi hjälper dig i vardag och förändring. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.

Montrab flytthjälp