Skip to main content

Flyttfirma i Mora 

Smidigare flytt med flyttfirma i Mora

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Mora, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans hela vägen från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Du kan överlåta flyttstädningen åt oss, och om det är något du inte behöver eller rymmer just nu kan du magasinera det på något av våra förrådshotell i Dalarna.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

 • Erfarenhet
 • Effektivitet
 • Service.

Flyttstäd i Mora till fasta priser

Eftersom flyttstäd ofta är stressigt och tungt att utföra själv är det skönt att slippa. Vi utför professionell flyttstädning i Mora till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger. – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter. Vi hanterar utan problem allt från massiva möbler till flyglar och kassaskåp.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period? På våra förrådshotell i Dalarna finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

Rengöring av fönster

I samband med flytt är det många detaljer att tänka på. Förutom packning, transport och uppackning, vill många se till att det nya hemmet är skinande rent och inbjudande. Ett av de viktigaste elementen är rengöring av fönster. På Montrab erbjuder vi fönsterputs i Mora, både i samband med flytt och mer löpande. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Visste du detta om Mora?

  Visste du att Morasonen Anders Zorn flyttade runt många år utomlands innan han och Emma Zorn landade i Mora 1896? Från början fanns en bit mark, sedan flyttade de dit en timmerstuga och byggde om och tills Zorngården stod klar. Makarna Zorn hade sin beskärda del av flyttbestyr.

  Hur ser dina flyttbestyr ut? Vi hjälper dig i vardag och förändring. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

  Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som FalunBorlängeLeksand, Mora, AvestaGävleSandvikenHofors och även i StockholmUppsala, ArbogaEnköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

  Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.