Skip to main content

Flyttfirma Ludvika

Fixa flytten med hjälp av flyttfirma i Ludvika

I Montrab hittar du en pålitlig flyttfirma i Ludvika som hjälper dig att flytta inom eller omkring staden, men även över resten av Sverige. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av flytten i allt från ned- och uppackning till montering av möbler, gardinstänger och annat. Om du helst slipper grovjobbet med slutstädningen kan du överlåta det till oss. Det du inte har plats för, eller som du behöver mellanförvara, kan du magasinera i något av våra förrådshotell.

Boka i dag!

Kontakta oss på 010-330 00 13 när du behöver en pålitlig flyttfirma i Ludvika. Du kan också kontakta oss genom formuläret längre ner på sidan – berätta för oss vad du behöver hjälp med så återkommer vi med ett prisförslag så snabbt som möjligt. Vi erbjuder alla våra kunder 100% kundnöjdhet.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med flytthjälp; vi har lång erfarenhet av flyttar av alla storlekar. För oss går god service och hög effektivitet hand i hand.

Flytthjälp Ludvika med fullservice

Som din professionella flyttfirma i Ludvika ser vi till att hjälpa till med mer än bara själva flytten. Medan du flyttar in i ditt nya hem kan du fokusera på att komma i ordning och överlåta städning av den tidigare bostaden åt oss. På Montrab erbjuder vi flera tjänster inom flytt.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa på egen hand kan vi hjälpa dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du en flyttfirma i Ludvika som kan hjälpa dig att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? I våra förrådshotell finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

 • Erfarenhet
 • Effektivitet
 • Service

Slutstäd

Som flyttfirma erbjuder vi givetvis också det slutgiltiga städet. Vi erbjuder flyttstädning i Ludvika till fast pris, med nöjd-kund-garanti och enligt Mäklarsamfundets riktlinjer för att garantera att du lämnar bostaden eller verksamhetslokalen i samma skick som när du flyttade in.

Kontakta oss för flytthjälp i Ludvika

Behöver du flytthjälp i Ludvika? Kontakta oss för en trygg, säker och effektiv flytt. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Visste du detta om Ludvika?

  2019 firar Ludvika 100 år som stad. Med i händelsernas centrum när det begav sig var bland annat tre herrar  vid namn O. M. Enbäck, Rud. Bergman och C. A Holmberg. De vittnar i 1919 års revisionsberättelse om ett arbetsamt första år.

  ”Det gångna året har varit det första för Ludvika som stad. Givetvis har detta första år varit arbetsamt för vederbörande kommitteer och nämnder, alldenstund en del reglementen och stadgar måst omarbetas och en del nya sådana utarbetas. Av protokollen framgår ock, att ett intresserat och om stadens framgång och väl vittnande arbete nedlagts.”

  Vad ska man säga om det? Sannerligen arbetsam process det där med att få till en stad. Låt oss avlasta dig i den arbetsamma processen att flytta. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

  Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Ludvika, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Ludvika, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

  Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.