Fixa flytten med hjälp av flyttfirma i Ludvika

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Ludvika, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell i Dalarna.

Flyttstäd i Ludvika till fasta priser

Eftersom flyttstäd ofta är stressigt och tungt att utföra själv är det skönt att slippa. Vi utför professionell flyttstädning i Ludvika till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? På våra förrådshotell i Dalarna finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Visste du detta om Ludvika?

2019 firar Ludvika 100 år som stad. Med i händelsernas centrum när det begav sig var bland annat tre herrar  vid namn O. M. Enbäck, Rud. Bergman och C. A Holmberg. De vittnar i 1919 års revisionsberättelse om ett arbetsamt första år. 

”Det gångna året har varit det första för Ludvika som stad. Givetvis har detta första år varit arbetsamt för vederbörande kommitteer och nämnder, alldenstund en del reglementen och stadgar måst omarbetas och en del nya sådana utarbetas. Av protokollen framgår ock, att ett intresserat och om stadens framgång och väl vittnande arbete nedlagts.” 

Vad ska man säga om det? Sannerligen arbetsam process det där med att få till en stad. Låt oss avlasta dig i den arbetsamma processen att flytta. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Ludvika, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Ludvika, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss.