Skip to main content

Flyttfirma Sala

Flytten står för dörren och du behöver en flyttfirma i Sala? Hos oss får du en skräddarsydd service för att uppfylla alla dina flyttbehov. Oavsett om du planerar en flytt inom Sala eller till en ny stad, är vårt mål att erbjuda en sömlös och stressfri flytt. Genom att kombinera vår gedigna erfarenhet och kunskap, levererar vi en tjänst som överträffar dina förväntningar. Din flytt är vår prioritet – vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Välkommen att boka Montrab som din flyttfirma i Sala.

Vi fixar din flytt i Sala

Vi vet att flytten kan vara en utmaning, oavsett om det handlar om en lokal flytt i Sala eller om du är på väg till en annan stad som Uppsala, Eskilstuna eller Västerås. Därför finns vi här för att underlätta din flyttprocess med vår kompetenta och effektiva flyttjänst.

Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige för att ge en hjälpande hand i varje steg av din flytt. Allt från inledande planering till packning och montering av möbler, vi har det täckt. Och det slutar inte där! Vi kan också ta hand om din flyttstädning och ge dig möjligheten att lagra dina saker i våra säkra förrådshotell vi sköter allt för din flytt i Sala!

Flyttstäd i Sala till fast pris

Flytta utan bekymmer. Vi utför noggrann flyttstädning för alla slags bostäder i Sala till ett fast pris – och dessutom med garanti. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg och nöjd med vår städtjänst. Ta en titt på våra riktlinjer och rutiner för flyttstädning.

Flytthjälp i Sala – packning & kartonger

Under vår flytthjälp i Sala tar vi också hand om packningen åt dig, packar allt i slitstarka flyttkartonger, med tillämplig packpapp och förpackningsmaterial. Våra packtjänster är täckta av försäkringen Bohag 2010.

Om du föredrar att fixa med packningen själv, tillhandahåller vi robusta flyttkartonger om du behöver. Kolla in vår Flyttguide för praktiska råd inför flyttpackningen.

Lätt att flytta tungt med en flyttfirma i Sala

Har du tunga föremål som behöver flyttas? Vi är utrustade med specialiserade verktyg och fordon för att kunna hantera alla typer av flyttransporter, även tunga möbler, pianon och säkerhetsskåp. Kontakta oss för att säkerställa smidig hantering av dina tunga tillhörigheter.

Har ni ett kontor eller en verksamhet som ni behöver flytta? På Montrab erbjuder vi även företagsflytt i Sala. Med oss som en pålitlig partner med lång erfarenhet kan ni lita på att ni får en smidig flytt och att ni snabbt kommer i ordning i era lokaler.

Vi rengör era fönster

Rena fönster gör en stor skillnad när det kommer till att skapa ett inbjudande och fräscht intryck, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats. Vi utför fönsterputs i Sala med hjälp av våra erfarna och professionella fönsterputsare som vet hur man tar hand om alla sorters fönster, oavsett storlek, höjd eller placering.

Magasinering

Är det så att du behöver lagra dina möbler eller andra tillhörigheter under en period i samband med flytten? Vi erbjuder förrådshotell som är säkra, tillgängliga och uppvärmda i storlekar från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab som din flyttfirma i Sala kan du vara säker på att du får den trygghet och säkerhet som du behöver för din flytt.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet
  • Service.

Montrab säkerställer en trygg och effektiv flytt i Sala

När du står inför en flytt i Sala säkerställer vi på Montrab att du få trygg, effektiv och säker hjälp hela vägen. Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert till dig inom kort.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.