Skip to main content

Fönsterputs Sala

Fönsterputsning i Sala

När du är i behov av en bra och professionell tjänst för fönsterputs i Sala är Montrab ditt pålitliga val. Vi erbjuder omfattande tjänster som säkerställer skinande rena fönster för både privatpersoner och företag. Med en kombination av behörig personal och modern utrustning hanterar vi alla typer av fönsterputsuppdrag, oavsett hur utmanande de må vara.

Vi förstår vikten av att ha rena och klara fönster, oavsett om det handlar om att ge ett positivt intryck till kunder eller skapa en behaglig miljö i ditt hem. Vid fönsterputsning i Sala tar våra erfarna fönsterputsare sig an alla typer av uppdrag, från standardputsning i kontors- och butiksmiljöer till mer avancerade uppdrag där otillgängliga fönster behöver en uppfräschning.

För privatpersoner

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för privatpersoner. Meddela oss om dina fönsters specifikationer, som om de är inåt- eller utåtgående, antal sidor per fönster, och om de har fast eller löstagbar spröjs. Vi erbjuder även karmtorkning som tillval om så önskas. Med Montrab kan du förvänta dig en smidig och effektiv service som uppfyller dina behov.

För företag

På Montrab är vi också stolta över att betjäna företag i Sala med omnejd. Vi har behörig personal för liftar av olika slag, vilket gör oss rustade att hantera även de mest utmanande fönsterputsprojekten. Våra tjänster är designade för att minimera störningar i din verksamhet samtidigt som vi levererar ett bra resultat som du kan vara nöjd med.

Avdrag på arbetskostnaden

Kom ihåg att du som privatkund kan dra nytta av avdrag på arbetskostnaden för fönsterputsning. Upp till en viss summa kan du få 50 % i avdrag – du betalar halva priset, resten skickar vi till Skatteverket. Tveka inte att ställa dina frågor kring detta med oss vid bokning.

Kontakta oss för fönsterputs i Sala

Kontakta oss idag för professionell fönsterputs i Sala genom att fylla i vårt kontaktformulär nedan och få en gratis offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputs i Sala

  Flyttfirma

  Att flytta kan vara en överväldigande upplevelse med mycket som behöver ordnas. Vi är en flyttfirma i Sala som finns här för att avlasta dig från den fysiska bördan av att förflytta dina tillhörigheter från punkt A till punkt B. Vi kan ta hand om allt från packning och transport till uppackning och montering, beroende på hur dina behov ser ut – allt för att göra flytten till en smidigare och mindre stressig upplevelse.

  Slutstäd vid flytt

  När du flyttar ut från en bostad eller lokal behöver du vanligtvis genomföra en slutstädning för att säkerställa att platsen lämnas i toppskick för den eller de som ska flytta in efter dig. Vi ser till att erbjuda en noggrann städning där ingenting missas, och erbjuder ofta en garanti som säkerställer kvaliteten på arbetet.

   

  Kontorsflytt

  Omorganisation eller expansion av en verksamhet kan kräva en företags- eller kontorsflytt. Genom företagsflytt i Sala hjälper vi dig att transportera er utrustning och möbler säkert och effektivt till era nya lokaler. Vi har erfarenheten och resurserna som krävs för att hantera allt från nedmontering av kontorsutrustning till montering och iordningsställande av den nya platsen, allt med minimal störning av den dagliga verksamheten.

  Hemstäd

  Ibland kan det vara svårt att hitta tid för städning. Vi erbjuder regelbunden städning av hemmet som håller det rent och fräscht så att du kan lägga din tid på annat som är roligare. Vi anpassar våra tjänster efter dina personliga behov och preferenser, oavsett om det gäller en veckovis genomgång eller en mer djupgående rengöring på månadsbasis. Ett smidigt sätt att skapa en trivsam och välkomnande miljö i ditt hem utan att du behöver anstränga dig.