Skip to main content

Fönsterputs Sala

Skräddarsydd fönsterputsning

När du är i behov av en bra och professionell tjänst för fönsterputs i Sala är Montrab ditt pålitliga val. Vi erbjuder omfattande tjänster som säkerställer skinande rena fönster för både privatpersoner och företag. Med en kombination av behörig personal och modern utrustning hanterar vi alla typer av fönsterputsuppdrag, oavsett hur utmanande de må vara.

Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs för att får rena fönster i hemmet eller bostaden kan vi hjälpa dig med allt från standardputsningar till avancerade uppdrag för uppfräschning av mer otillgängliga fönster. Rena och fina fönster skapar en härlig känsla och ett positivt intryck. När du behöver hjälp med fönsterputsning i Sala har vi erfarna fönsterputsare som utför ett noggrant och skinande rent arbete.

Kontakta oss på 010-330 00 13!

Hur kan vi hjälpa er?

För privatpersoner

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för privatpersoner. Meddela oss om dina fönsters specifikationer, som om de är inåt- eller utåtgående, antal sidor per fönster, och om de har fast eller löstagbar spröjs. Vi erbjuder även karmtorkning som tillval om så önskas. Med Montrab kan du förvänta dig en smidig och effektiv service som uppfyller dina behov.

För företag

På Montrab är vi också stolta över att betjäna företag i Sala med omnejd. Vi har behörig personal för liftar av olika slag, vilket gör oss rustade att hantera även de mest utmanande fönsterputsprojekten. Våra tjänster är designade för att minimera störningar i din verksamhet samtidigt som vi levererar ett bra resultat som du kan vara nöjd med.

Avdrag på arbetskostnaden

Kom ihåg att du som privatkund kan dra nytta av avdrag på arbetskostnaden för fönsterputsning. Upp till en viss summa kan du få 50 % i avdrag – du betalar halva priset, resten skickar vi till Skatteverket. Tveka inte att ställa dina frågor kring detta med oss vid bokning.

Kontakta oss för fönsterputs i Sala

Kontakta oss idag för professionell fönsterputs i Sala genom att fylla i vårt kontaktformulär nedan och få en gratis offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Mer än fönsterputs i Sala