Skip to main content

Flyttfirma Sandviken

När du söker efter en kompetent och betrodd flyttfirma i Sandviken, står vi på Montrab till din tjänst för att säkerställa en problemfri flytt av dina tillhörigheter – oavsett om det är ett bohag eller ett kontor som ska flyttas.

Professionell flytthjälp i Sandviken

När du behöver en flyttfirma i Sandviken, är det av yttersta vikt att vi tar god hand om dina ägodelar. Vi på Montrab förstår att en flytt kan vara en betydande utmaning, särskilt när vardagslivets många uppgifter fortsätter att kräva din uppmärksamhet.

Genom att välja oss som din flytthjälp i Sandviken kan du vara säker på en effektiv och professionellt utförd flytt. Vi har bred erfarenhet av allt från omfattande flyttar som inkluderar tunga objekt som pianon, säkerhetsskåp och kontorsflyttar till mindre uppdrag med bohag bestående av kartonger och enstaka möbler. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss och vi ser alltid till att flytta dina ägodelar på det säkraste och mest effektiva sättet. Din flytt är vår prioritet, och vi anpassar oss efter dina unika behov. Utöver flytthjälp i Sandviken erbjuder vi även hjälp med städningen och mellanförvaring av sådant som du inte behöver eller har plats med efter flytten.

Flytthjälp i Sandviken med fasta priser på städ

När du behöver flytthjälp i Sandviken erbjuder vi alltid fasta priser med garanti på den efterföljande städningen för att undvika oväntade kostnader. Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med att lämna städningen i våra händer, och att du ska vara nöjd med resultatet. Läs mer om våra riktlinjer för flyttstäd.

 

Packning & flyttkartonger

Hemligheten till en framgångsrik och effektiv flytt ligger i välorganiserad packning. Vi ser till att använda robusta och hållbara flyttkartonger som tål påfrestningarna under flytten och vi tar hänsyn till olika typer av objekt i ditt hem för att packa på bästa sätt. Vår packhjälp har alltid varit uppskattad och den är självklart försäkrad enligt Bohag 2010.

Om du hellre packar på egen hand får du låna flyttkartonger från oss. Läs igenom vår flyttguide för bra tips på hur du lyckas med packningen.

Flytta tunga saker

Montrab är din flyttfirma i Sandviken som hjälper dig att flytta tunga saker. Tack vare specialutrustning och fordon kan vi hantera alla typer av flyttransporter, inklusive flytt och transport av massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar med pålitlig flytthjälp i Sandviken.

Byte av lokaler

Ska ni flytta er verksamhet från en lokal till en annan? På Montrab erbjuder vi företagsflytt i Sandviken för er som önskar en smidig övergång till era nya lokaler. Vi har lång erfarenhet av att flytta kontor och verksamheter av olika slag och storlekar och gör alltid vårt yttersta för att flytten ska ha så liten påverkan som möjligt på er verksamhet.

Magasinera

Om du står inför en situation där du behöver förvara möbler eller personliga tillhörigheter under en tid efter din flytt, erbjuder vi tillgängliga, säkra och uppvärmda förvaringsutrymmen i vårt förrådshotell i Gävleborg. Vi har utrymmen som varierar i storlek från en kvadratmeter och uppåt, som passar alla dina förvaringsbehov.

Genom att välja oss på Montrab, kan du lita på att vi är en flyttfirma i Sandviken som gör alla delar av din flytt säker och problemfri.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet
  • Service

Vi hjälper dig att se bra ut

Rena fönster kan verkligen öppna upp ett rum. På Montrab erbjuder vi fönsterputs i Sandviken som hjälper dig att se bra ut, och som ger ett rent och fräscht intryck för den som ser in. Våra erfarna fönsterputsare är utbildade för att hantera alla typer av fönster och utmaningar som kan uppstå. Med hjälp av professionell utrustning kommer vi åt i trånga vrår och på höga höjder. Oavsett om det är ett litet bostadshus eller en stor kommersiell byggnad, anpassar vi vår tjänst efter dina behov och ser till att dina fönster blir skinande rena.

Montrab – din flyttfirma i Sandviken

När du vill ha en trygg, effektiv och säker flyttfirma i Sandviken kan du vara säker på att vi på Montrab kommer att leverera. Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.