Flyttfirma Sandviken

Din professionella flytthjälp i Gävleborg

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig med din flytt till, från och inom Sandviken och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell i Gävleborg som vi driver.

Flyttstäd i Sandviken till fasta priser

Slipp stressen och anlita oss för flyttstäd. Vi utför professionell flyttstädning i Sandviken till fasta priser med garanti. Vi vill att du ska känna dig trygg inför städningen och nöjd efteråt! Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? I våra förrådshotell i Gävle i finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär