Hoppa till huvudinnehållet

Flyttfirma i Uppsala

Förenkla din flytt med prisvärd flytthjälp i Uppsala

Montrab flyttfirma har hjälpt många kunder i Uppsala med flytt & flyttstäd. Vi kan hjälpa dig med flytten inom staden men även till och från Uppsala eller till närliggande orter så som Knivsta, Storvreta, Örsundsbro, Sala eller Enköping. Vi erbjuder flytthjälp för privatpersoner och företag över hela Sverige!

Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackningmontering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell.

Flyttstäd i Uppsala till fast pris

Unna dig flyttstäd för en smidigare flytt. Montrab utför professionell flyttstädning i Uppsala med omnejd till fasta priser med garanti. Vi vill att du ska känna dig trygg inför städningen och nöjd efteråt! Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Få tid och energi över till annat, och var säker på att allt blir professionellt skött.

Företagsflytt i Uppsala

Nya lokaler? En företagsflytt kan lätt dra ut på tiden och bli tung för verksamheten. Montrab sköter flytt av hela kontor åt företag i Uppsala, lika effektivt som omsorgsfullt. Vi flyttar när det passar dig och din verksamhet – allt för att flytten ska bli så effektiv som möjligt och minimera inkomstbortfall.

Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och följer följande riktlinjer för flyttning av kontorsinventarier. Vi bistår gärna i alla delar av flyttledet, från planering till planering till ned- och uppackning och montering.

Vill ni själva sköta packningen? Läs vår checklista för hur du packar ditt kontor själv.

Packning & flyttkartonger

Vi kan sköta packningen åt dig och packar i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Din packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Väljer du i stället att packa själv förser vi dig med flyttkartonger – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker i Uppsala

Behöver du hjälp att flytta tunga saker i Uppsala? Montrab har specialiserad utrustning och fordon och hanterar alla typer av flyttransporter, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp. Kontakta oss för att flytta dina tunga ägodelar.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? I våra förrådshotell finns säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet
  • Service.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!
    Läs vår integritetspolicy

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.