Skip to main content

Flyttfirma Uppsala

Montrab är din flyttfirma i Uppsala – vi förstår vikten av en smidig flytt och kan erbjuda flytthjälp i Uppsala och närliggande orter såsom Knivsta, Storvreta, Örsundsbro, Sala och Enköping. Oavsett om du ska flytta ditt hem eller ditt företag, står vi redo att hjälpa dig genom varje steg av processen.

Flyttar kan vara stressande, men med rätt hjälp blir det enklare. Vi vet hur viktigt det är att dina saker hanteras med omsorg. Vårt team av erfarna flyttare ser till att varje objekt, från dina sköraste ägodelar till dina tyngsta möbler, transporteras säkert och effektivt. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera det du inte behöver eller rymmer en tid framöver på något av våra förrådshotell.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp i Uppsala.

Flyttfirma i Uppsala med fasta priser på städning

Vi tror på öppenhet. Därför erbjuder vi fasta priser för både flytt och städning, så att du kan planera din budget utan överraskningar. Som en pålitlig flyttfirma i Uppsala med omnejd kan du låta oss ta hand om detaljerna medan du fokuserar på ditt nya boende. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Företagsflytt

Nya lokaler? En företagsflytt kan lätt dra ut på tiden och bli tung för verksamheten. Montrab sköter flytt av hela kontor åt företag i Uppsala, lika effektivt som omsorgsfullt. Vi flyttar när det passar dig och din verksamhet – allt för att flytten ska bli så effektiv som möjligt och minimera inkomstbortfall.

Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och följer följande riktlinjer för flyttning av kontorsinventarier. Vi bistår gärna i alla delar av flyttledet, från planering till ned- och uppackning samt montering.

Vill ni själva sköta packningen? Läs vår checklista för hur du packar ditt kontor själv.

Packhjälp & flyttkartonger

En framgångsrik flytt börjar med rätt packning. Vi använder kvalitetskartonger och packningsmaterial för att säkerställa att dina saker är skyddade under hela flytten. Du kan känna dig extra trygg med att lämna över packningen i våra händer då vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Och om du föredrar att packa själv, erbjuder vi gärna råd och resurser för att hjälpa dig. Om du saknar kartonger kan du både låna eller köpa flyttkartonger från oss – läs vår flyttguide för bra tips.

Flytt av tunga föremål

Behöver du hjälp med att flytta ett piano, en tung möbel eller kanske ett kassaskåp? Inga problem. Med vår expertis och utrustning kan vi hantera även de mest utmanande flyttprojekten. På Montrab erbjuder vi flytthjälp i Uppsala med specialiserad utrustning och fordon som kan hantera alla typer av flyttransporter. Kontakta oss om du behöver hjälp med att flytta tunga föremål!

Magasinera

Ibland behöver man lite extra utrymme. Om du letar efter en plats att förvara dina saker, vare sig det är för en kort tid eller längre, erbjuder vi säkra och tillgängliga förvaringsalternativ i Uppsala. Våra förrådshotell erbjuder säker, tillgänglig och uppvärmd förvaring på en yta från en kvadratmeter och uppåt.

Välj Montrab för flytthjälp i Uppsala

När du letar efter en pålitlig partner för flytthjälp i Uppsala, tänk på oss. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så återkommer vi med en offert som passar dina behov.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.