Skip to main content

Företagsflytt Rättvik

Företagsflytt i Rättvik med pålitlig partner

Dags att byta lokaler? Vi hjälper er med er företagsflytt i Rättvik. När ni flyttar med Montrab får ni en pålitlig partner med lång erfarenhet. Vi ser till att ni får en partner som ni kan lita på. Montrab är den pålitliga partnern som ser till att er flytt blir så smidig och effektiv som möjligt!

Inför er företagsflytt i Rättvik kommer vi ut till era lokaler för att diskutera era behov och önskemål på plats. Vi kan ta hand om allt från själva flytten till allt runtomkring såsom packning och slutstädning.

Lång erfarenhet

Montrab har varit i branschen länge nog för att förstå de unika utmaningarna när det kommer till att flytta en företagsverksamhet. Med vår gedigna erfarenhet av att hantera företagsflytt i Rättvik och andra regioner, kan ni vara säkra på att vi tar hand om varje detalj med största omsorg.

Smidig flytt till nya lokaler

Flytten till nya lokaler ska inte vara en börda. Med Montrab vid er sida, kan ni fokusera på er verksamhet medan vi hanterar allt det praktiska. Från planering till genomförande, ser vi till att ni snabbt kan sätta igång i era nya lokaler – vi är er självklara flyttfirma i Rättvik.

Företagsflytt i Rättvik med skräddarsydd helhetslösning

Varje företagsflytt är unik. Därför erbjuder vi på Montrab en skräddarsydd helhetslösning vid företagsflytt i Rättvik som täcker alla era behov, från packning till montering och slutstädning.

Magasinering och lager

Om ni behöver förvara möbler, utrustning eller dokument under en period, har Montrab säkra och prisvärda magasinering- och lagerlösningar. Vi ser till att era tillhörigheter är skyddade och tillgängliga när ni behöver dem.

Packning och montering

Låt vårt team ta hand om packningen. Vi använder oss av kvalitativt emballage och robusta flyttkartonger för att säkerställa att allt kommer fram i perfekt skick. Dessutom erbjuder vi monteringstjänster för att sätta upp era möbler och utrustning i era nya lokaler.

Slutstädning

När allt är klart och ni är redo att lämna era gamla lokaler, erbjuder vi flyttstädning i Rättvik där vi ser till att de är skinande rena och redo för nästa hyresgäst. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och ser till att varje hörn är fritt från smuts.

Rena fönster för företag

Att upprätthålla en ren och professionell företagsmiljö är av yttersta vikt för alla organisationer, oavsett storlek eller bransch. Ett av de mest framstående elementen i ett företags exteriör är dess fönster. Kristallklara, fläckfria fönster kan ge ett omedelbart intryck av professionalism och omsorg om detaljer. I samband med er flytt ser vi till att era fönster är rena, men vi erbjuder även fönsterputs i Rättvik på en mer regelbunden basis i era nya lokaler. Givetvis erbjuder vi fönsterputsning även för privatpersoner.

Kontakta oss för företagsflytt i Rättvik

Är ni redo att påbörja er nästa företagsflytt i Rättvik? Låt oss på Montrab assistera er genom varje steg av processen. Fyll i era kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi snart med en offert som passar just er.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.