Skip to main content

Fönsterputs Rättvik

Fönsterputsning i Rättvik

När du behöver hjälp med fönsterputs i Rättvik står vi på Montrab redo att hjälpa dig för ett professionellt och glänsande resultat, oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag. Med vår expertis och specialutrustning garanterar vi skinande rena fönster, även på de mest utmanande och svåråtkomliga platserna.

Vårt team har behörighet och utbildning för att använda liftar av olika slag, vilket gör att vi med lätthet kan nå även de mest svåråtkomliga fönsterpartierna. Från kontors- och butiksmiljöer till specifika utmaningar med otillgängliga fönster, vi är här för att erbjuda fönsterputs i Rättvik som säkerställer att varje fönsterruta blir helt ren.

Rena fönster i hemmet

Oavsett om dina fönster är inåt- eller utåtgående, har fast eller löstagbar spröjs, så ser vi till att de blir kristallklara. Som privatperson i behov av fönsterputs i Rättvik är du välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig med rent nöje!

Fönsterputs i Rättvik för företag

För företag i Rättvik erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Vi vet hur viktigt det är med ett välunderhållet kontor eller butik, och rena fönster är en viktig detalj i det. Vårt utbildade team har alla nödvändiga säkerhetsanordningar för skylift, vilket gör oss till ett självklart val för företag.

RUT-avdrag

Kom ihåg att du som privatperson kan dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar oss för fönsterputsning i Rättvik. Detta kan sänka kostnaden avsevärt och göra det ännu mer förmånligt att låta oss ta hand om dina fönster. RUT-avdraget görs direkt på fakturan.

Kontakta oss för fönsterputs i Rättvik

Hur kan vi hjälpa dig med fönsterputs i Rättvik? Tveka inte att kontakta oss för mer information, offert eller för att boka in en tid. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputs i Rättvik

  Städfirma i Rättvik

  Vi erbjuder professionella städtjänster åt både privatpersoner och företag med allt från regelbunden hemstädning till storstädningar och specialiserade tjänster som fönsterputsning.

  Flyttfirma i Rättvik

  På Montrab hjälper vi individer och företag att flytta sina tillhörigheter från en plats till en annan. Våra flyttjänster inkluderar allt från packning, lastning, transport och avlastning av gods.

  Flyttstädning i Rättvik

  När man flyttar från en bostad är det vanligt att man behöver utföra en grundlig städning, kallad flyttstädning. Här ser vi till att städa bostaden så att den uppfyller vissa standardkrav.

  Företagsflytt i Rättvik

  Vi hjälper företag att flytta sin verksamhet från en plats till en annan. Det kan innebära flytt av kontor, lager eller andra typer av verksamhetslokaler. Processen är oftast mer komplex än en vanlig flytt.