Lager i Borlänge

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

Söker ni lager i Borlänge?

Hos oss på Montrab AB kan ni lagra gods och material säkert och tryggt. Vi erbjuder moderna och tillgängliga lagerlokaler för kortare eller längre hyresavtal med god tillgänglighet. Till våra lager i Borlänge har ni tillgång varje dag, året runt mellan kl. 06.00-22.00.

En kvadratmeter lageryta kostar 250 kr inkl moms och det är förvånande vad mycket som får plats på en liten yta om man lagrar smart. Om ni är osäkra på hur stort lagerutrymme ert företag behöver eller har andra frågor kring lagringsmöjligheter, kontakta då oss. Vi på Montrab är experter och hjälper er gärna. Vi även hantera hela lagringsprocessen åt er och fylla ett lagerutrymme åt er vid exempelvis en flytt.

Våra lager är säkra och uppvärmda

Naturligtvis är våra lagerutrymmen skyddade mot inbrott, kyla, fukt och brand. Varje lagerlokal har även ett insynsskydd i plåt. Hela vår lagerlokal omsluts av ett skalskydd som styrs av ett elektriskt lås där du som hyresgäst har ni en personlig nyckeltag. Ni har även ett personligt hänglås på ert lagerutrymme för er trygghet.

Fördelar med Montrabs lager i Borlänge

  1. Våra lagerlokaler har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Varje lagerenhet har ett insynsskydd. Ni har dessutom ett personligt hänglås på ert lagerutrymme
  2. Samtliga lagerutrymmen är lokaliserade under tak i uppvärmda lokaler som skyddar mot fukt och kyla.
  3. Montrab erbjuder flexibla hyresavtal där ni bestämmer hur stor lageryta ni är i behov utav. Våra magasin finns att tillgå från 1 kvadratmeter och uppåt. Ni har access varje dag, året runt kl. 06.00-22.00.

Förrådsvagn i Borlänge

Vill du få en förrådsvagn utkörd till dig i Borlänge? Du fyller själv enkelt vagnen och vi hämtar sedan upp och förvarar den åt dig. I så fall rekommenderar vi vår samarbetspartner Förrådsvagnen. Enkelt, säkert och billigt!

Förrådsvagnen förvaring

Kontakta oss direkt för mer information!