Skip to main content

Lager i Borlänge

Söker ni lager i Borlänge?

Hos oss på Montrab AB kan ni lagra gods och material säkert och tryggt. Vi erbjuder moderna och tillgängliga lagerlokaler för kortare eller längre hyresavtal med god tillgänglighet. Till våra lager i Borlänge har ni tillgång varje dag, året runt mellan kl. 06.00-22.00.

En kvadratmeter lageryta kostar 250 kr inkl moms och det är förvånande vad mycket som får plats på en liten yta om man lagrar smart. Om ni är osäkra på hur stort lagerutrymme ert företag behöver eller har andra frågor kring lagringsmöjligheter, kontakta då oss. Vi på Montrab är experter och hjälper er gärna. Vi även hantera hela lagringsprocessen åt er och fylla ett lagerutrymme åt er vid exempelvis en flytt.

Våra lager är säkra och uppvärmda

Naturligtvis är våra lagerutrymmen skyddade mot inbrott, kyla, fukt och brand. Varje lagerlokal har även ett insynsskydd i plåt. Hela vår lagerlokal omsluts av ett skalskydd som styrs av ett elektriskt lås där du som hyresgäst har ni en personlig nyckeltag. Ni har även ett personligt hänglås på ert lagerutrymme för er trygghet

Fördelar med Montrabs lager i Borlänge

 • Våra lagerlokaler har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Varje lagerenhet har ett insynsskydd. Ni har dessutom ett personligt hänglås på ert lagerutrymme
 • Samtliga lagerutrymmen är lokaliserade under tak i uppvärmda lokaler som skyddar mot fukt och kyla.
 • Montrab erbjuder flexibla hyresavtal där ni bestämmer hur stor lageryta ni är i behov utav. Våra magasin finns att tillgå från 1 kvadratmeter och uppåt. Ni har access varje dag, året runt kl. 06.00-22.00.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än lager i Borlänge

  På Montrab er bjuder vi fler tjänster än enbart lager i Borlänge.

  Fönsterputsning i Borlänge

  Smuts, grus och andra föroreningar som samlas på fönster kan, om de lämnas obehandlade, orsaka permanenta skador och fläckar. Med vår regelbundna fönsterputsning hjälper vi inte bara till att förlänga dina fönsters livslängd, utan bevarar också deras skönhet och klarhet över tid.