Skip to main content

Fönsterputs Borlänge

Fönsterputs i Borlänge

Montrab erbjuder professionell fönsterputs i Borlänge. Med vår erfarna och utbildade personal ser vi till att dina fönster skiner klart, oavsett om det är i hemmet eller på kontoret.

Med en kombination av traditionella metoder och modern teknik garanterar vi en fläckfri och strålande fönsterputs i Borlänge. Vårt team är specialiserat på att hantera både vanliga och svåråtkomliga fönsterpartier. Vi förstår också att livet kan vara hektiskt. Därför erbjuder vi flexibla bokningstider som passar ditt schema, vare sig det är tidigt på morgonen, sent på kvällen eller någon gång däremellan.

Så när du väljer Montrab för din fönsterputs i Enköping, kan du vara säker på att du får en tjänst som är skräddarsydd för just dig. Eftersom dina fönster och din tid är värdefull för oss, ser vi till att varje putsning utförs med största omsorg och precision.

För företag

Oavsett om du driver ett kontor, en butik eller någon annan typ av verksamhet i Borlänge, kan du lita på Montrab för en effektiv fönsterputsning. Vi har erfarenhet av att hantera allt från vanliga fönster till mer avancerade och otillgängliga fönsterpartier i företagsmiljöer.

För privatpersoner

Vi förstår vikten av att ha rena fönster i ditt hem. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för alla typer av bostäder. Meddela oss om dina fönsters specifikationer, så ser vi till att de blir skinande rena.

Få avdrag som privatperson

Som privatperson kan du dra nytta av skattereduktion för hushållsnära tjänster när du anlitar oss för fönsterputsning. Kontakta oss för mer information om hur du kan spara pengar samtidigt som du får rena fönster.

Kontakta oss för fönsterputs i Borlänge

Kontakta Montrab idag för att boka din fönsterputs i Borlänge. Glöm inte att meddela oss om dina fönsters specifikationer, så att vi kan ge dig den bästa möjliga servicen.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputs i Borlänge

  Flyttfirma i Borlänge

  Vi hjälper både företag och privatpersoner med flytten och allt som hör till. Vill ni att vi ska ta hand om enbart transporten eller hjälpa till med andra delar i samband med flytt?

  Städfirma i Borlänge

  Utöver fönsterputs erbjuder vi flera städtjänster, både för företag och för privatpersoner.

  Förråd i Borlänge

  Behöver du mellanförvara i samband med en flytt, eller har du saker som du vill spara, men som inte ryms i hemmet? Vi har uppvärmda förråd där du smidigt får tillgång till dina tillhörigheter på dina villkor.

  Lokalvård i Borlänge

  Oavsett om ni behöver hjälp med fönsterputs i Borlänge, golvvård, tvätt av mattor eller annan typ av lokalvård så är vi din självklara partner.

  Lager i Borlänge

  Har ni produktlager eller inventarier som ni behöver lagra utanför era vanliga verksamhetslokaler? Vi har möjlighet till lagerförvaring.

  Företagsflytt i Borlänge

  Har ni vuxit ur era lokaler eller vill ni skala ner? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag att flytta sina verksamheter.

  Flyttstäd i Borlänge

  I samband med flytt ser vi till att ni lämnar er gamla bostad eller era gamla verksamhetslokaler i samma fina skick som när ni flyttade in.