Skip to main content

Lager i Gävle

Hög säkerhet

Våra lagerlokaler är trygga, tillgängliga och prisvärda. De ligger i moderna lokaler med flexibla hyresavtal som går att teckna för både kortare och längre perioder. Ni har tillgång till era grejer mellan 06:00–22:00 varje dag, året runt. Priset är 250 kr (inkl. moms) per kvadratmeter lageryta. Kontakta oss på 010-330 00 13 för att hyra lager i Gävle. Vi besvarar alla frågor och hjälper er gärna med att packa och fylla utrymmet om det behövs.

Uppvärmda och säkra lagerutrymmen

Vårt lager i Gävle omsluts av ett skalskydd som styrs av ett elektriskt lås där ni som hyresgäster har en personlig nyckeltag. Ni har även ett eget och personligt hänglås på ert lagerutrymme.

Naturligtvis är våra lagerum skyddade mot inbrott, kyla, fukt och brand. Varje lager har dessutom ett insynsskydd i plåt.

Därför ska ni välja Montrabs lager

  1. Våra lagerlokaler är säkra. De har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Varje enskild lagerenhet har dessutom ett insynsskydd och ni har ett även personligt hänglås på ert lagerutrymme.
  2. Samtliga lagerlokaler är placerade under tak i uppvärmda och belysta lokaler som skyddar mot fukt och kyla.
  3. Våra hyresavtal är flexibla i tid och ni bestämmer själva hur stor lageryta ni är i behov utav. Våra lagerytor finns att hyra från 1 kvadratmeter och uppåt. Ni har tillgång till ert lager 365 dagar om året mellan kl. 06.00-22.00.

Mer än lager i Gävle

På Montrab erbjuder vi mer än lager i Gävle. Våra tjänster för skinande rena fönster är utformade för att ge dina fönster en skinande ren finish. Vår fönstertvätt i Gävle präglas av engagemang för kvalitet och professionalism. Oavsett om det gäller din arbetsplats eller ditt hem, kommer vi att se till att dina fönster är fläckfria.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.