Lager i Gävle

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

HÖG SÄKERHET

När ni väljer att lagra ert gods hos Montrab AB väljer ni trygghet, tillgänglighet och flexibilitet. Våra lager i Gävle är lokaliserade i moderna och tillgängliga lokaler där prisvärda hyresavtal erbjuds för kortare eller längre perioder. Till ditt lager i Gävle har ni tillgång kl 06.00-22.00 varje dag, året runt.

Det är förvånansvärd var mycket gods som kan förvaras på en liten yta om man packar och lagrar smart. Dessutom blir det väldigt prisvärd. Hos oss kostar en kvadratmeter lageryta 250 kr inkl moms. Om ni har frågor på hur stort lagerutrymme ert företag behöver eller har andra funderingar kring lagring, kontakta då oss. Vi på Montrab är experter på lager och förvaring och hjälper er gärna.

Om ni själva saknar möjlighet att packa och fylla ert lagerutrymme assisterar vi er gärna.

Uppvärmda och säkra lagerutrymmen

Vårt lager i Gävle omsluts av ett skalskydd som styrs av ett elektriskt lås där ni som hyresgäster har en personlig nyckeltag. Ni har även ett eget och personligt hänglås på ert lagerutrymme.

Naturligtvis är våra lagerum skyddade mot inbrott, kyla, fukt och brand. Varje lager har dessutom ett insynsskydd i plåt.

Därför ska ni välja Montrabs lager

  1. Våra lagerlokaler är säkra. De har inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Varje enskild lagerenhet har dessutom ett insynsskydd och ni har ett även personligt hänglås på ert lagerutrymme.
  2. Samtliga lagerlokaler är placerade under tak i uppvärmda och belysta lokaler som skyddar mot fukt och kyla.
  3. Våra hyresavtal är flexibla i tid och ni bestämmer själva hur stor lageryta ni är i behov utav. Våra lagerytor finns att hyra från 1 kvadratmeter och uppåt. Ni har tillgång till ert lager 365 dagar om året mellan kl. 06.00-22.00.

Kontakta oss direkt för mer information!