Skip to main content

Montrab i Gävle – besök oss på Valbovägen

Montrab finns idag på plats på fyra orter i Sverige, men vi erbjuder våra tjänster över hela landet. I Gävle hittar du oss på Valbovägen. Du som behöver en noggrann, serviceinriktad och erfaren leverantör av flytt-, städ-, monterings-, och förrådstjänster gör ett klokt val som väljer oss.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som letar efter en flyttfirma, behöver hjälp med montering eller söker efter en trygg leverantör av städ- och förrådstjänster.

Vi på Montrab är ledande inom våra verksamheter och strävar efter att vara det självklara valet för dig som kund, oavsett var i landet du befinner dig

Kontor Rälsgatan 7A 802 91 Gävle
Förrådshotell Vaktgränd 3 802 53 Gävle

Vad erbjuder Montrab i Gävle?

Vårt kontor finns på Rälsgatan 7A och förrådshotellet är beläget på Vaktgränd 3. Om du behöver komma i kontakt med oss, klicka här. Vi svarar gärna på frågor och förser dig med den hjälp du behöver. Välkommen till oss på Montrab!

Flytt

Vi assisterar er i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning samt montering av möbler. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Begär offert

Städtjänster

Lämna städningen till proffsen! Vi erbjuder allt från fönsterputs, golvrenovering och storstädning till hemstäd, flyttstäd och lokalvårdstjänster. Snabbt, miljövänligt och prisvärt. Alltid med nöjd kund-garanti.

Begär offert

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor. Vi erbjuder en rad tjänster för mässor, som tillfällig lagerhållning av eventmaterial och monterinredning.

Begär offert

Förråd

Vi erbjuder säkra och lättillgängliga förrådshotell i uppvärmda och bevakade lokaler i Dalarna och Gävleborgs län. Varje förråd är insynsskyddat och har inbrotts- och brandlarm.

Boka