Skip to main content

Montrab i Västerås – vi hjälper dig!

Montrab finns idag representerat på fyra orter, men vi erbjuder våra tjänster över hela landet. I Västerås hjälper vi kunder som letar efter en pålitlig och trygg serviceleverantör inom flytt, städ och montering. Den som väljer oss gör ett bra val!

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som letar efter en flyttfirma, behöver hjälp med montering eller söker efter en trygg leverantör av städ- och förrådstjänster.

Vi är ledande inom våra verksamheter och strävar efter att vara det självklara valet för dig som kund, oavsett var i landet du befinner dig.

Kontor / Magasinering Fallhammargatan 10 721 33 Västerås

Vad gör Montrab i Västerås?

Du hittar både kontor och magasinering på Fallhammargatan 10. Om du behöver komma i kontakt med oss, klicka här. Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med det du behöver. Välkommen till oss på Montrab!

Flytt

Vi assisterar er i hela flyttledet med planering, ned- och uppackning samt montering av möbler. Specialiserad utrustning och fordon säkerställer att vi kan utföra tunga transporter.

Begär offert

Städtjänster

Lämna städningen till proffsen! Vi erbjuder allt från fönsterputs, golvrenovering och storstädning till hemstäd, flyttstäd och lokalvårdstjänster. Snabbt, miljövänligt och prisvärt. Alltid med nöjd kund-garanti.

Begär offert

Montering

Våra montörer har lång erfarenhet och är specialiserade på inredning för kontor, butiker, offentliga miljöer och skolor. Vi erbjuder en rad tjänster för mässor, som tillfällig lagerhållning av eventmaterial och monterinredning.

Begär offert