Flexibel flyttfirma i Rättvik 

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Rättvik, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera delar av ditt bohag på något av våra förrådshotell i Dalarna.

När du väljer Montrab får du en garanterat trygg och säker flytthjälp.

  • Erfarenhet
  • Effektivitet 
  • Service.

Flyttstäd i Rättvik till fasta priser

Flyttstäd blir ofta stressigt och tungt att utföra själv, och är skönt att slippa. Vi utför flyttstädning i Rättvik till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar åt dig i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger.  – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Med specialiserad utrustning och fordon hanterar Montrab flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Magasinering 

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten? Våra förrådshotell i Dalarna erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret så får du en kostnadsfri offert.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Välj tjänster

Rensa formulär

Visste du detta om Rättvik?

I Rättvik slog man 2011 världsrekord med Världens dittills längsta kräftskivebord. Det dukades upp på långbryggan med plats för tusen gäster. Ute i världen har dessutom flera världsrekord erövrats av atleter med rötterna i Rättvik. Hasse Börjes hade sin guldera på 1970-talet, och idag är Britta Backlund regerande världsmästare i speedski.Travsportens fyrbenta stjärna Ego Boy är begravd i vinnarcirkeln på hemmabanan i Rättvik. Varje år hyllas han med loppet Ego Boys Minne. 

Kämparanda och uthållighet är ovärderliga egenskaper även i flyttsammanhang. Men ingen tar sig till pallen och slutmålet helt ensam. Låt oss avlasta dig i resan mot målet. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Rättvik, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

Har du några frågor, funderingar eller önskemål är du varmt välkommen att kontakta oss.