Skip to main content

Flyttfirma i Rättvik 

Flexibel flyttfirma i Rättvik

Vi på Montrab flyttfirma hjälper dig i och omkring Rättvik, och erbjuder dessutom flytthjälp över hela Sverige. Du kan få assistans i hela flyttledet från planering till ned- och uppackning, montering av möbler, tavlor, gardinstänger och annat. Dessutom kan du överlåta flyttstädningen åt oss, och magasinera delar av ditt bohag på något av våra förrådshotell i Dalarna.

Boka flytthjälp i Rättvik

Ring oss på 010-330 00 13 när du behöver en flyttfirma i Rättvik. Du kan också fylla i kontaktformuläret och berätta för oss vilken hjälp du behöver så återkommer vi med ett prisförslag inom kort. Vi hjälper både företag och privatpersoner och hanterar era prylar med varsam hand. Vår flytthjälp kommer med en nöjd-kund-garanti så att vi kan vara säkra på att du får den höga service du förväntar dig.

På Montrab har vi lång erfarenhet av alla sorters flytt sedan tidigare. Vi jobbar effektivt och kan hjälpa dig med hela processen eller bara delar av den – det är upp till dig!

Flyttstäd i Rättvik till fasta priser

Flyttstäd blir ofta stressigt och tungt att utföra själv, och är skönt att slippa. Vi utför flyttstädning i Rättvik till fasta priser med garanti. Se våra riktlinjer för flyttstäd.

Packning & flyttkartonger

Vi packar åt dig i stadiga flyttkartonger, med packpapp och emballeringsmaterial. Vår packhjälp omfattas av försäkringen Bohag 2010.

Om du väljer att packa själv förser vi dig med flyttkartonger. – läs vår Flyttguide för bra tips.

Flytta tunga saker

Behöver du hjälp att flytta tunga saker? Med specialiserad utrustning och fordon hanterar Montrab flyttlass av alla omfång, inklusive massiva möbler, flyglar och kassaskåp.

Verksamhetsflytt

När ni behöver flytta er verksamhet till nya lokaler hjälper vi er med företagsflytt i Rättvik. Vi har lång erfarenhet av att flytta hela kontor och andra typer av lokaler. Ni väljer själva om ni vill att vi tar hand om hela flytten eller om ni själva vill utföra vissa delar. Oavsett lösning ser vi till att göra vad vi kan för att flytten ska få så liten påverkan som möjligt på er verksamhet.

Skinande rena fönster

Vi erbjuder fönsterputs i Rättvik både i samband med flytt och på mer löpande basis. På Montrab hjälper vi till att bibehålla dina fönsters klarhet, estetik och livslängd. Med tiden kan smuts, damm, pollen och andra föroreningar ackumuleras på fönsterytan, vilket kan hindra ljusinsläppet och påverka utsikten. En regelbunden fönsterputs ser inte bara till att dina fönster ser skinande ut, utan kan också förbättra ditt hem eller din arbetsplats totala utseende.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller prylar en period i samband med flytten?  Våra förrådshotell i Dalarna erbjuder säkra, tillgängliga och uppvärmda förråd från en kvadratmeter och uppåt.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Visste du detta om Rättvik?

  I Rättvik slog man 2011 världsrekord med Världens dittills längsta kräftskivebord. Det dukades upp på långbryggan med plats för tusen gäster. Ute i världen har dessutom flera världsrekord erövrats av atleter med rötterna i Rättvik. Hasse Börjes hade sin guldera på 1970-talet, och idag är Britta Backlund regerande världsmästare i speedski.Travsportens fyrbenta stjärna Ego Boy är begravd i vinnarcirkeln på hemmabanan i Rättvik. Varje år hyllas han med loppet Ego Boys Minne.

  Kämparanda och uthållighet är ovärderliga egenskaper även i flyttsammanhang. Men ingen tar sig till pallen och slutmålet helt ensam. Låt oss avlasta dig i resan mot målet. För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

  Vi jobbar i hela Sverige men är ofta i orter som Falun, Borlänge, Leksand, Rättvik, Ludvika, Mora, Avesta, Gävle, Sandviken, Hofors och även i Stockholm, Uppsala, Rättvik, Arboga, Enköping, Eskilstuna och Sala. Oavsett var du bor och vart du ska flytta kan vi underlätta för dig med flytthjälp.

  Har du några frågor, funderingar eller önskemål är du varmt välkommen att kontakta oss.