Skip to main content

Företagsflytt Gävle

I behov av företagsflytt i Gävle?

Vi på Montrab finns här för dig när du behöver hjälp med företagsflytt i Gävle. Vi har lång erfarenhet och vet vilket pussel det är samt hur påfrestande en flytt kan vara. Därför ser vi till att anpassa våra tjänster helt efter era behov. Vi flyttar när det funkar bäst för er! Passar det er bäst att flytten sker sent på natten, en tidig morgon, eller kanske till och med på helgen?
Vid företagsflytt i Gävle ser vi till att ni påverkas så lite som möjligt av flytten. Målet är att ni ska kunna lämna er arbetsplats på kvällen för att sedan kliva in och fortsätta arbeta som vanligt på er nya adress.

Komplett kontorsflytt i Gävle

Vi på Montrab är ett komplett serviceföretag som kan hjälpa er med er interna kontorsflytt i Gävle, oavsett om ni ska flytta inom samma lokal och byggnad eller om det blir en flytt till en helt ny lokal eller ort. Vi assisterar gärna med delar av eller hela flyttlösningen det vill säga: planering, ned-, och uppackning, montering, flytt, flyttstäd och transport, men också med möblering och montering av den nya arbetsplatsen så att den hamnar i startklart läge. Det är så vi kan göra er kontorsflytt i Gävle komplett – utan att ni behöver avbryta er verksamhet.

Boka in ett kostnadsfritt besök

Vare sig er flytt är stor eller liten gör vi alltid ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål innan vi ger er en offert.

Företagsflytt i Gävle med full service

När ni behöver en flyttfirma i Gävle är vi på Montrab ert självklara val. Vi erbjuder full service när det kommer till flyttjänster.

Packhjälp

Vi hjälper er att packa och montera ned era möbler, hyllor, böcker och pärmar. Vi använder alltid stadiga och rejäla flyttkartonger i dubbel wellpapp samt övrigt emballage för säker flytt.

Slutstädning

Montrab är även en städfirma i Gävle. Det innebär att vi säkerställer att er lokal, butik eller lager är rent och fräscht för dem som ska flytta in efter er. Vi har lång erfarenhet av flyttstäd i Gävle och ser till att använda oss av rätt typ av rengöringsmaterial anpassade för olika ytor.

Montering

Vi hjälper er gärna med ned-, och uppmontering av möbler, hyllor och dyl. Vi har verktygen och kunskapen.

Lager/ Magasinering

Om ni har behov av att hyra lagerutrymmen för magasinering i Gävle, så er bjuder vi säkra alternativ som rymmer de gods som ni av olika anledningar inte ska med till era nya lokaler. Våra hyresavtal är dessutom mycket prisvärda.

Tunga transporter

Ibland kan en kontorsflytt i Gävle innebära flytt av extra tunga gods. För detta har vi specialiserad utrustning och fordon som säkerställer att vi kan köra tunga och bökiga transporter, som exempelvis kassaskåp. Vi kan även genomföra verkstadstransporter och assistera på byggarbetsplatser.

Hör av er till oss på Montrab nästa gång ni är i behov av företagsflytt i Gävle eller övriga delar av Sverige!

Rena fönster

Förutom att erbjuda företagsflytt i Gävle, erbjuder vi även förstklassig fönsterputsning i Gävle. Rena fönster är avgörande för att skapa en professionell och välkomnande arbetsmiljö. Vi är redo att se till att dina företagslokaler skiner, vilket gör en betydande skillnad för både medarbetare och kunder.

Enklare flytt

Kom ihåg att märka allt! Det vill säga; märk upp allt gods med etiketter. Skriv på etiketterna till vilket rum och till vilken våning godset skall flyttas. Detta är mycket viktigt eftersom en flytt ofta innebär väldigt mycket gods att hålla reda på. Kom ihåg att märkningen även gäller möbler och flyttkartonger. De märks med rumsnummer och våningsplan på ena långsidan.

Kontakta oss för en trygg företagsflytt i Gävle!

Söker du en trygg, effektiv och pålitlig partner för er företagsflytt i Gävle? Fyll i dina uppgifter och vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.