Företagsflytt i Gävle

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

I BEHOV AV FÖRETAGSFLYTT I GÄVLE?

Låt oss på Montrab AB hjälpa! Vi på Montrab har lång erfarenhet av företagsflytt i Gävle och i övriga Sverige. Av erfarenhet vet vi vilket pussel och hur påfrestande en flytt kan vara och därför anpassar vi våra tjänster helt efter era behov. Vi flyttar när det passar er bäst. Det må vara sena nätter, tidiga morgonar eller helger – vi fixar det! Du ska i princip kunna lämna ditt skrivbord på kvällen för att nästa morgon kliva in på ditt företags nya adress och fortsätta arbeta som vanligt.

Vi på Montrab är ett komplett serviceföretag som kan hjälpa er med er interna företagsflytt i Gävle, exempelvis i samma lokal och byggnad eller en flytt till en helt ny lokal eller ort. Vi assisterar gärna med delar av eller hela flyttlösningen det vill säga: planering, ned-, och uppackning, montering, flytt, flyttstäd och transport till att möblera och sätta den nya arbetsplatsen i startklart läge.
Vi har även specialiserad utrustning och fordon som säkerställer att vi kan köra tunga och bökiga transporter, exempelvis kassaskåp. Vi kan även genomföra verkstadstransporter och assistera på byggarbetsplatser.

Vare sig er flytt är stor eller liten gör vi alltid ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål innan vi ger er en offert.

Packhjälp:

Vi hjälper er att packa och montera ned era möbler, hyllor, böcker och pärmar. Vi använder alltid stadiga och rejäla flyttkartoner i dubbel wellpapp samt övrigt emballage för säker flytt. Läs gärna vår packguide för företag för fler tips på hur ni kan göra er flytt enklare.

Flyttstäd:

När flytten är genomförs säkerställer vi att lokalen/butiken eller lagret är rent och fräscht. Vi har lång erfarenhet av flyttstäd och korrekt material för de flesta ytor och material.

Montering:

Vi hjälper er gärna med ned-, och uppmontering av möbler, hyllor och dyl. Vi har verktygen och kunskapen.

Lager/ Magasinering

Vi har tillgång till prisvärda och säkra lagerutrymmen i Gävle där ni kan förvara gods som av olika skäl inte får plats. Våra hyresavtal är dessutom mycket prisvärda.
Hör av er till oss på Montrab nästa gång ni är i behov av företagsflytt i Gävle eller övriga delar av Sverige!

Låt oss tipsa inför företagsflytten!

Kom ihåg att märka allt! Det vill säga; märk upp allt gods med etiketter. Skriv på etiketterna till vilket rum och till vilken våning godset skall flyttas. Detta är mycket viktigt eftersom en flytt ofta innebär väldigt mycket gods att hålla reda på. Kom ihåg att märkningen även gäller möbler och flyttkartonger. De märks med rumsnummer och våningsplan på ena långsidan.

Kontakta oss direkt för mer information!