Skip to main content

Fönsterputs Härnösand

När ni vill se bra ut

På Montrab har vi erfarenheten, kompetensen och redskapen för att kunna erbjuda fönsterputs i Härnösand med skinande resultat. Ring oss på 010-330 00 13 för att boka, eller använd kontaktformuläret längre ned på sidan.

Oavsett om era fönster är på hög höjd, i trånga och svåråtkomliga utrymmen eller inomhus har vi det som krävs för att ni ska se bra ut. Till oss är du välkommen både som privatperson och företag.

Fönsterputsning på dina villkor

Vi utformar våra tjänster utifrån dina behov och villkor. Det innebär att vi erbjuder skräddarsydd fönsterputsning i Härnösand som passar just dig. Till dig som har fönster på hög höjd kommer vi med skylifts som tar oss till din nivå. Hur ofta du behöver hjälp med rengöring av fönstren är helt och hållet upp till dig!

Företag

Se till att ni får ett ordentligt ljusinsläpp i lokalerna där ni arbetar. En trivsam arbetsplats skapar en bättre atmosfär som bidrar till högre effektivitet och produktivitet. De rena fönstren blir en trevlig bonus.

Privatpersoner

Njut av morgonsolens strålar till frukosten utan att de behöver leta sig förbi smutsiga fönster. Vi alla känner nog till vad pollensäsongen gör mot våra fönster – och den sköna känslan efter en fönsterputsning och ljuset plötsligt uppenbarar sig i hemmet. Vi levererar den känslan.

Möjlighet till rutavdrag

Som privatperson har du möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden vid fönsterputs. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden och kan göra upp till 75 000 kronor i avdrag per år. Vi gör avdraget direkt på fakturan – det ska vara lätt att se bra ut!

Boka fönsterputsning i Härnösand

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och berätta lite kort för oss om dina fönster och hur vi kan hjälpa dig med fönsterputs i Härnösand. Vi återkommer så snart som möjligt med ett prisförslag.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.