Skip to main content

Fönsterputs Timrå

Ett rent nöje

På Montrab erbjuder vi skräddarsydda lösningar för dig som vill ha hjälp med fönsterputs i Timrå. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag, och tar oss an alla typer av fönster, oavsett hur svåråtkomliga de är. Vi har moderna verktyg samt utbildad och erfaren personal som ser till att ni får rena fönster kantade av expertis och god service.

Om ni inte är nöjda kommer vi tillbaka! Kontakta oss på 010-330 00 13 eller använd kontaktformuläret för att få hjälp med fönsterputsning i Timrå – vi vet vad vi gör!

Skräddarsydd fönsterputsning i Timrå

I bostaden

Hemmet är mångas trygga punkt; här är det viktigt att trivas. Med rena fönster släpper du in naturligt ljus som ger dig energi, samtidigt som du får fri sikt ut. På Montrab erbjuder vi fönsterputsning i Timrå för privatpersoner. Vi kommer hem till dig och ser till att din hemmiljö känns ljus, ren och öppen!

På arbetsplatser

De flesta arbetsplatser har fönster. Många har även glasväggar inomhus. Vi har redskapen som gör att vi kommer åt i trånga utrymmen och på höga höjder. Att ha rena fönster är viktigt för såväl personal som kunder och besökare. Det skapar dels en trevlig arbetsmiljö för er som jobbar i lokalen, men det skapar också en öppen och tilltalande bild av er som företag mot andra. Första intrycket är viktigt, och många gånger är det just detta som utomstående ser; må det vara ett skyltfönster eller en del av fasaden i huset där ni sitter.

RUT sänker priset för privatpersoner

Med hjälp av RUT kan du som privatperson göra avdrag på upp till 50% av arbetskostnaden när du anlitar oss för fönsterputs. Det innebär att du bara betalar halva priset för arbetet – resten begär vi ut från Skatteverket.

Kontakta oss för pålitlig fönsterputs

Kontakta oss för att boka en pålitlig partner för fönsterputs i Timrå. Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta mer om de fönster du behöver hjälp med. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.